Concordia MERCHTEM laat eigen talent schitteren in Concordialicious

C21

Concordia MERCHTEM laat eigen talent schitteren in Concordialicious

Editiepajot_merchtem_concordia_schittert_foto_hans_snijkers
Foto's © Hans Snijkers
 
Editiepajot_merchtem_concordia_schittert_foto_hans_snijkers__1_
Foto's © Hans Snijkers
 

Op zondag 21 april bracht Concordia zoals elk jaar hun paasconcert. Voor dit 31ste concert was er dit jaar geen speciale gast uitgenodigd, maar werd er gewerkt met eigen talent. Onder de titel “Concordialicious” bracht Concordia talent uit eigen huis naar voor met stukken waarin de muzikanten het beste van zich lieten horen. Alle instrumenten kwamen aan bod, maar enkele werden speciaal in de verf gezet met een solonummer : yakety Sax, en Saxflight voor de saxen, Hit – it voor de slagwerkers, I dreamed a dream uit Les Miserables voor dwarsfluit en noem maar op.

Kwaliteit van eigen bodem dus met muziekstukken van de bovenste plank… Volgens voorzitter Mark Vanderstraeten en dirigent Tim Van Medegael een geslaagde avond waar alle aanwezigen echt van genoten hebben.
De fotoshoot ( ter waarde van 150 euro en geschonken door La Compania ) is gewonnen door Anny Peytier van de Appelkotlaan.
Even nog iets interessant, vooral voor de jeugd. Zondag 26 mei, maakt het jeugdorkest van Concordia, in samenwerking met de bib, in de voormiddag een interactieve reis door de muziek met Sergej Prokofjev’s Peter en de Wolf, en dit onder leiding van hun kersverse dirigent Korneel Debaes. In de namiddag zijn zij dan weer present op de Parochiedag.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 apr 2013
Stefanie Vanderstraeten
Hans Snijkers
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 03 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief