MERCHTEM - Jeugddansgroep Gembada start zeventiende dansseizoen

C21

MERCHTEM - Jeugddansgroep Gembada start zeventiende dansseizoen

Editiepajot_merchtem_gembada_dansteam
 

Met niet minder dan 165 dansers, vanaf 8 jaar en verdeeld in 8 leeftijdsgroepen, startte jeugddansgroep Gembada haar zeventiende dansseizoen. Het belooft opnieuw een boeiend jaar te worden met vele leuke dansrepetities, optredens en veel Gembada-fun.

Artistiek leider Hans Gauchez: “Op 14 september traden we reeds op in Zaventem en op 10 oktober verwelkomen we al onze dansers en sympathisanten met spetterende optredens in ’t Vijverdal in Merchtem. Op 30 november nemen we voor het eerst deel aan “Dance Unlimited” in Eeklo. Op 10 januari en op 18 januari zullen we met een selectie van dansers deelnemen aan wedstrijden in Antwerpen en La Louvière.
 
Onze Gembada-fuif, ondertussen al uitgegroeid tot een begrip voor de jeugd in Merchtem, wordt georganiseerd op vrijdag 13 februari in het “Las Vegas van Merchtem”, “Dibango”. Op 17 mei wordt Merchtem “op stelten gezet” en daar willen wij met veel plezier aan meewerken. Ongetwijfeld volgen er dit dansjaar nog verschillende optredens.
 
Geïnteresseerden die ons willen boeken, kunnen steeds contact met ons opnemen via onze website www.gembada.be .
 
Dit dansjaar starten we ook met de voorbereidingen voor onze nieuwe dansshow, die we zullen brengen tijdens de paasvakantie van 2010 in “de Muze” in Meise. Dit belooft alvast een spektakel te worden om naar uit te kijken”, besluit Hans Gauchez.
 
Foto: Al onze dansleiders-choreografen Lindsay Van den Bossche, Liesbet Heyvaert, Marijn Janssen, Eva Janssen, Sandy Van Buggenhout, Hans Gauchez en van de assistent-dansleiders Sara Van Gucht, Elleke Heyvaert, Deborah Van der Perre en Kelly Verstraeten. Niet op de foto: assistent-dansleidster Stefanie Vanderstraeten.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 okt 2008
Gerrit Achterland
Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 03 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief