TERNAT - Steun Vera op weg naar Rome

C21

TERNAT - Steun Vera op weg naar Rome

Editiepajot_ternat_vera_verbeken_van_gent_naar_rome_foto_ronny_machiels
Foto's © Ronny Machiels
 
Editiepajot_ternat_vera_verbeken_van_gent_naar_rome_foto_ronny_machiels__1_
Foto's © Ronny Machiels

Vera Verbeken, een 49-jarige vrouw uit Sint-Katherina-Lombeek zal op 30 juli van Gent naar Rome (1.800 km.) rijden, niet zoals velen zullen denken met de wagen, maar met de fiets. Vera zal deze afstand afleggen samen met 9 andere vrouwen die destijds geselecteerd werden. Elke dag doen zij meer dan 100 km en zullen tegen 15 augustus Rome bereiken. Op 17 augustus komen zij met het vliegtuig, gesponsord door Thomas Cook, terug.

 Dit alles staat in het teken van “Think Pink”, de vzw die permanent campagne voert voor de bewustmaking in het kader van de strijd tegen borstkanker in België.
Tijdens de wekelijkse markt in Ternat stond Vera donderdag met een Think Pink Cocktail. Zij is nog op zoek naar sponsors en wil op deze manier de mensen blijven stimuleren om een jaarlijkse screening te laten uitvoeren. Voor Vera bestond geen twijfel haar schouders onder deze actie te zetten gezien 2 van haar zussen borstkanker overwonnen. Zij overleefden de kanker dankzij de snelle opsporing hiervan.
Francesca Vanthielen is meter van de actie. Vera kon al rekenen op de medewerking van de gemeente Ternat voor een plaatsje op de wekelijkse markt en de Cava werd aangeboden door het "Affligem Café" op de markt in Ternat. Zij kon ook rekenen op gulle giften van de marktbezoekers.
Met de vraag of ze de tocht zag zitten antwoordde zij: "Het is een hele uitdaging maar met een goede voorbereiding gaat dit zeker lukken”.
Wie niet op de markt aanwezig was kan nog steeds Vera steunen door een sponsoring van een halve euro per kilometer, te storten op rek. 083-4599086-28. Je kan ook geld overhandigen na afspraak via vera.verbeken@telenet.be    Elke sponsor ontvangt een kleine attentie.
Wij wensen Vera en de anderen veel moed in deze toch wel niet te onderschatten tocht.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jun 2011
Ronny Machiels
Ronny Machiels
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido | 14 jun 2024
Guido van Cauwelaert | 04 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 30 mei 2024
Guido Van Cauwelaert | 29 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 14 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 14 mei 2024

archief