TERNAT – Anders Dan Anders

C21

TERNAT – Anders Dan Anders

Editiepajot_ternat_musikalo_ingezonden_foto
Harmonie Musikalo (ingezonden foto, IF)
 

Zondag 30 oktober pakt de harmonie Musikalo “anders dan anders” uit. En daar kan u getuige van zijn.

Musikalo is een harmonie uit Sint-Katherina-Lombeek, deelgemeente van Ternat. Reeds verschillende jaren staat deze harmonie binnen de HaFaBra-wereld (zijnde harmonie, fanfare, brassband) geklasseerd in de afdeling “Uitmuntendheid”, maar in 2012 zal zij een trapje hoger mikken, want dan biedt ze zich aan in ereafdeling, de op één na hoogste afdeling.
Het Musikalo-orkest telt een 60-tal actieve muzikanten, jong en ouder, “Ternats” en “buiten-Ternats”. Het orkest staat onder de kundige leiding van dirigent Geert Baetens, een “naam” in de HaFaBra-wereld en bekend van verschillende grote muziekproducties en gerenommeerde orkesten.
“Bouwen aan de toekomst” is één van de hoogste prioriteiten voor Musikalo. Hiertoe heeft de harmonie een eigen muziekopleiding opgezet, met notenleerlessen, instrumentlessen en samenspel. Het jeugdorkest, o.l.v. dirigent Kevin Verlaeckt, brengt leerling-muzikanten en “anciens” samen, en biedt een goede instap naar het grote Musikalo-orkest.
Op zondag 30 oktober pakt dit “grote Musikalo-orkest” dus “anders dan anders” uit. In tegenstelling tot de jaarlijkse concerten in cc De Ploter, waar voornamelijk HaFaBra-muziek wordt gebracht, treedt het orkest nu op met stemmenimitator Steve Ryckier.
Steve Ryckier, een geboren showman, performer en humorist. Steve Ryckier is geboren in Brugge. Voor zijn omgeving en familie werd al snel duidelijk dat hij een bijzonder talent had: mensen vermaken en entertainen. Zijn kinderwens om showman te worden, kon hij niet wegsteken. Van in zijn kinderschoenen was Steve Ryckier een echte performer en een geboren humorist. Met dit natuurtalent was de weg naar de kunstacademie snel gelegd. Na een grondige academische scholing in verschillende kunstrichtingen zoals lichte muziek, zang, notenleer en woord, specialiseerde Steve zich in de entertainmentkunst.
Na zijn academische studies kon Ryckier heel wat ervaring opdoen in verschillende domeinen van de entertainment. In diverse projecten kon hij zich uitleven met humor en imitaties van bekende sterren. Door de jaren heen ontpopte hij zich tot de stemmenimitator en humorist die we nu kennen van Steve Ryckier Entertainment.
In deze streek is Steve Ryckier momenteel nog niet echt gekend, maar daar wordt met dit samenwerkingsproject tussen Steve en Musikalo dus verandering in gebracht. Het concert op zondag 30 oktober brengt ons het Musikalo harmonieorkest, met Steve Ryckier en zijn band, in nummers van Eddy Wally, over Johan Verminnen, naar Michael Jackson, tot Elvis Presley. Kortom, een show vol bekende muziek, ambiance en entertainment! Niet te missen!
Praktische informatie:
Locatie cc De Ploter – Kerkstraat – 1742 Ternat
Datum: zondag 30 oktober
Voorstellingen om 17u00 en om 20u30
Kaarten aan € 12,00/stuk – te reserveren in cc De Ploter (02/582.44.33.)
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 aug 2011
Gerrit Achterland
Ingezonden Foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 26 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 24 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 21 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 20 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 12 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 10 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 07 apr 2024

archief