TERNAT - Kinderen ontdekken de wereld met Vlieg in de Bibliotheek

C21

TERNAT - Kinderen ontdekken de wereld met Vlieg in de Bibliotheek

Editiepajot_vlieg_op_wereldreis
 

Deze zomer gaat Vlieg - het icoontje dat kinderen tot 12 jaar warm maakt om aan cultuur te doen - op wereldreis in de bibliotheek van Ternat en iedereen mag mee. De actie loopt tot en met 31 augustus.

De ‘Vlieg op wereldreis’-actie:
Meer dan 200 cultuurhuizen, gaande van bibliotheken, musea, cultuurcentra, stads- en toeristische diensten tot festivals en jeugdwerking, organiseren een activiteit in het kader van de zomeractie van Vlieg. En natuurlijk doet ook de Bib van Ternat mee!
Alle kinderen die deelnemen aan een Vliegactiviteit ontvangen een Vliegticket met unieke code, die ze moeten invoeren op vliegjemee.be. Op die manier maken ze kans op leuke prijzen zoals een reis voor het hele gezin met de Prins van Hola Pola naar Marokko. Bovendien krijgen ze met elk Vliegticket €2 korting in Standaard Boekhandel bij aankopen vanaf €17,5.
Met dit thema spreken we de avonturier in de kinderen aan en willen we ook de thuisblijvers op vakantie laten gaan, maar dan in eigen land. Tegelijkertijd laten we kinderen op een ludieke en laagdrempelige manier kennis maken met (andere) cultuur.
 
‘Vlieg op Wereldreis’ in de Bibliotheek van Ternat.
De bib van Ternat neemt deel aan de ‘Vlieg op wereldreis’-actie en neemt jullie mee naar China. Aan de hand van een leuke vragenlijst, die je liefst komt opzoeken in onze Bib, kan je ook enkele prijsjes meenemen. De lijsten liggen in de bibliotheek aan de balie. Kom zeker eens langs en waag je kans! Ons team zal je verwelkomen in onze Chinees geïnspireerde Bib…
 
Wie is Vlieg ?
Vlieg is het maffe insect dat rond zoemt op cultuurplaatsen voor kinderen van 0 tot 12 jaar.
Meer info over Vlieg vind je op de campagnesite van Vlieg: www.vliegjemee.be  of op de informatiesite voor de sector en andere geïnteresseerden: www.cultuurnet.be/kinderen .
 
Kort
Wat: de ‘Vlieg op wereldreis’-actie. Meer dan 200 cultuurhuizen verspreid over heel Vlaanderen voorzien een zomeractiviteit voor kinderen tot 12 jaar.
 
Wanneer: Van 28 juni tot en met 31 augustus 2008
 
Waar: Overal in Vlaanderen en in de bibliotheek van Ternat. Kijk op www.vliegjemee.be voor de deelnemende cultuurhuizen.
 
Contactpersoon:
-           Magalie Biesmans, Projectleider VLIEG [kinderen en cultuur] – CultuurNet Vlaanderen – 02/551.18.72 – 0476.94.87.84 – magalie@cultuurnet.be
-           Gemeentelijke Bibliotheek Ternat – Kerkstraat 4, 1742 Ternat - contactpersoon Maja Cornelis: 02/582.12.25.  E-mail: christine.demey@ternat.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jul 2008
Editiepajot
Repro Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 21 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 20 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 12 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 10 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 07 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 04 apr 2024

archief