TERNAT wil jongeren aanzetten tot het organiseren van evenementen

C21

TERNAT wil jongeren aanzetten tot het organiseren van evenementen

Maarten_motte_2012_p200
Jeugdconsulent Maarten Motté (ep)

De jeugddienst van Ternat en Muziekcentrum Noise Gate werkten samen een brochure uit waarmee ze jongeren willen aanzetten zelf een evenement te organiseren. “De brochure ‘Organiseren in Ternat’ bevat alle informatie die je nodig hebt voor een geslaagd evenement.” zegt jeugdconsulent Maarten Motté, “Van free podium tot toneelvoorstelling, van concert tot fuif, alles kan.”

In de brochure worden verschillende vragen beantwoord, waar jongeren mee zitten, zoals: Welke infrastructuur is er in de gemeente voor handen? Waar kan ik PA-installaties huren? Kan de gemeente mij helpen om promo te voeren? Heb ik recht op subsidies? Hoe zit dat met die nieuwe geluidsnormen? Dat zijn maar enkele van de vele vragen die in de brochure worden opgelost.
 “We moeten initiatieven vanuit de jeugd volop ondersteunen. Er zijn al erg veel geslaagde initiatieven als Rock Ternat, Midzomer en Midwinter Lombeek, Blues&Rock, Beatz Ternat, … maar ook nieuwe initiatieven willen we volop ondersteunen.” reageert schepen voor jeugd Luc Wachtelaer enthousiast, “Met deze brochure willen we het voor jongeren makkelijker maken hun dromen te realiseren.”
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 mei 2012
Ludo Van Der Cammen
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido | 14 jun 2024
Guido van Cauwelaert | 04 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 30 mei 2024
Guido Van Cauwelaert | 29 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 14 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 14 mei 2024

archief