TERNAT - “Boris”, het nieuwe jongerenlabel van De Ploter gaat van start

C21

TERNAT - “Boris”, het nieuwe jongerenlabel van De Ploter gaat van start

Boris_ternat_2013_p200

HARTBEATS, het jongerenlabel van CC De Ploter en jeugddienst Ternat, verandert van naam. Het kunstenlaboratorium voor jongeren dat de afgelopen 10 jaar met mooie voorstellingen uitpakte, krijgt nu een nieuwe adem en een frisse wind onder de naam “Boris”. Jongeren die met een creatief ei zitten, hebben nu aan Boris een partner.

Op de startdag in september konden jongeren al kennismaken met allerlei kunstvormen. Nu gaan ze er in ateliers ook echt mee aan de slag. Zo organiseert Boris ateliers rond theater, light art, sound & image en breakdance vanaf 20 oktober tot 1 december. Hiervoor wordt samengewerkt met professionele kunstenaars. Op 1 december komen alle jongeren samen om hun eindproduct aan elkaar en het publiek te tonen.
De ateliers zijn volledig gratis, maar de plaatsen zijn wel beperkt. Inschrijven kan via de website van CC De Ploter www.ccdeploter.be  of via facebook op www.facebook.com/borisinternat  
Boris is een initiatief van CC De Ploter en Jeugddienst Ternat met de medewerking van Gemeente Ternat en Provincie Vlaams Brabant.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 okt 2012
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 10 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 03 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 03 jul 2024
Guido Van Cauwelaert | 30 jun 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jun 2024

archief