TERNAT/ WEMMEL - Gwennan Dekens van De Ploter naar De Zandloper

C21

TERNAT/ WEMMEL - Gwennan Dekens van De Ploter naar De Zandloper

Editiepajot_ternat_wemmel_gwennan
 

De 25-jarige Gwennan Dekens uit Ternat wordt de nieuwe verantwoordelijke van Gemeenschapscentrum De Zandloper in Wemmel. Ze volgt Jan Lauwerijs op die hoofd van alle gemeenschapscentra van vzw De Rand wordt.

Gwennan was eerst jeugdconsulente in Ternat en was ook nauw betrokken bij de organisatie van Rock Ternat. Daarna werd ze cultuurfunctionaris in De Ploter. En nu wordt ze dus verantwoordelijke van het Gemeenschapscentrum in Wemmel. "Ik ben overgestapt naar De Zandloper in Wemmel omdat het een interessant centrum in de Rand is met heel wat mogelijkheden," zegt Gwennan. "Ik wil er eerst en vooral de plaatselijke context leren kennen en dan eigen accenten leggen."
 
Met Buscemi als topper op het Hooghuisfestival krijgt Gwennan Dekens haar vuurdoop in Wemmel. Het Hooghuisfestival ontstond drie jaar geleden en wil lokaal talent op het podium brengen. Traditioneel sluit het festival af met een topper.
 
'Het festival biedt op de dag van de Wemmelse jaarmarkt een mix van jong talent en enkele topnamen. Naast Buscemi komen ook Get Ready! en lokale groepen zoals Kawada uit Merchtem, de Fanfaar uit Halle, Landfill uit Grimbergen en Wainkes Wino's uit Wemmel.'
 
'Na het Hooghuisfestival kunnen we meteen starten met het nieuwe seizoen dat mijn voorganger, Jan Lauwerijs, nog in mekaar heeft gestoken. De klemtoon ligt op muziek en humor, zonder theater te vergeten', zegt Gwennan.
 
Foto : Gwennan Dekens met de directeur en stafmedewerkster Fri De Keyser en de ploeg van Curieus Ternat in De Ploter.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 aug 2008
Guido Van Cauwelaert
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 01 dec 2022
Guido van Cauwelaert | 28 nov 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 24 nov 2022
Guido van Cauwelaert | 12 nov 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 08 nov 2022
Guido van Cauwelaert | 29 okt 2022

archief