TERNAT - 't Geel Genot brengt de Paasklokken tot bij jou thuis

C21

TERNAT - 't Geel Genot brengt de Paasklokken tot bij jou thuis

Paaspakket_webshop
De paashaas bezorgt de pakketjes van 't Geel Genot gratis bij jou thuis. Voor afstanden boven de 15 km betaal je een kleine bijdrage.
 
Webshop_1
77268037_2476286505976144_334247974316015616_o
Troost_pakket
 
Troostpakketjes
De pakjes staan klaar.
 

"Wegens sluiting van de winkel wegens keuze voor de veiligheid alsook voor onze klanten en de nieuwe maatregelen hebben wij hard gewerkt aan een tijdelijke lokale webshop met onze streekproducten", zegt Anne van Streekproductenwinkel 't Geel Genot in de Gemeentehuisstraat.

"Klanten kunnen een bestelling plaatsen voor zichtzelf maar ook een geschenk samenstellen voor een verjaardag of andere gelegendheid met een persoonlijke boodschap die wij in deze periode gratis gaan leveren. Wij leveren gratis in Ternat met een straal van 15km" vervolgt Anne.

"Ook hebben wij in onze webshop de artikelen voor Pasen aangemaakt. Klanten kunnen nu al bestellen met levering op latere datum. Of levering op een ander adres met een booschap van de Paashaas bij. Wij leveren dan in gesloten pakket, privacy van de paashaas, " zegt ze met een knipoog.

"Voor verdere bestemmingen verzenden wij ook, aan voordelige tarieven.  Het is hardverwarmend hoeveel mensen reeds een aankoop hebben gedaan voor andere familieleden, vrienden ... met een mooie troostende boodschap. Voor ons een voldoening om deze te gaan leveren. Wij kijken er natuurlijk heel hard naar uit om al onze klanten na deze periode terug te ontvangen in onze winkel met de geur van chocolade en de passie om terug mooie geschenken te maken of om jezelf met Belgisch lekkers te verwennen. Via deze weg willen wij ook iedereen bedanken die ons steunt en via de webshop bestelt", besluit deze gedreven lokale onderneemster.

Bestellen via de webshop via : www.hetgeelgenot.be

Pakketten kunnen zeker worden aangepast: 't Geel Genot is altijd telefonisch bereikbaar op het nummer : 0485/832.837

 

 Eerder verschenen

Twee nieuwe streekproducten

t Geel genot is ambassadeur van het Pajottenland en haar streekproducten

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mrt 2020
Gvc
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 10 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 03 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 03 jul 2024
Guido Van Cauwelaert | 30 jun 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jun 2024

archief