TERNAT - Ook in 2021 geen Midzomer festival, maar wel een zomerbar

C21

TERNAT - Ook in 2021 geen Midzomer festival, maar wel een zomerbar

Afa15f41-5798-4346-b12a-aab3bca8933d
 

“Er komt ook dit jaar geen Midzomer Festival in Wambeek. Dat doen we om de gezondheid van onze talrijkevrijwilligers, artiesten, bezoekers en hun naasten niet in gevaar te brengen”, zegt Kevin Coppens van de vzw. In de plaats kun je in juli en augustus op vrijdag, zaterdag en zondag weer naar De Wei van Wambeek. “Een festival in de tweede helft van augustus zou na anderhalfjaarzonder feesten hoogstwaarschijnlijk een schot in de roos zijn, maar wij zijn van mening dat de tijd daar nu nog niet rijp voor is. Ons lijkt het nog iets te vroeg om vanaf midden augustus opnieuw meer dan 3000 personen per dag samen te brengen in het centrum van Wambeek, ook al laat de overheid het vanaf dan opnieuw toe. Maar dat wil zeker niet zeggen dat wij deze zomer stil zullen zitten. Na een eerste succesvolle editie van onze zomerbar in 2020, keert ook dit jaar “De Wei Van Wammek” terug. Ons initiatief werd afgelopen jaar met zeer veel enthousiasme onthaald door de buurt. Wij mochten na afloop zelfs felicitaties ontvangen van ons gemeentebestuur voor een vlekkeloze organisatie. 

 

In 2021 zal “De Wei” zich nog meer profileren als een echte beleving, ver weg van de typische zomerbar. Zo zal je bij ons niet enkel terecht kunnen voor een hapje en een drankje in een gezellige zomerse setting maar ook voor tal van leuke activiteiten. 

 

Zo bieden wij dit jaar “De Wei wandelingen” aan, verschillende wandelingen die jullie langs de leukste plaatsen en horecazaken in onze gemeente zal brengen. Je zal bij ons ook Vespa’s, e-bikes, e-mountainbikes en zelfs een heuse oldtimerrit kunnen huren om een leuke tocht te maken in de omgeving. Elke zaterdagochtend zullen de dames van Do! voor een sportieve start van de dag zorgen op “De Wei”. Tweewekelijks op zondagochtend voorzien zij ook een leuke sportactiviteit voor ouders samen met de kinderen. Als kers op de taart kan je vanaf dit jaar ook komen brunchen op “De Wei”. 

 

Als ondersteuning voor de lokale horeca hebben wij elke horecazaak in onze gemeente gratis aangeboden om mee te werken als stopplaats voor de wandelingen, Vespa- en fietstochten. Naast deze ondersteuning voor de lokale horeca kijken wij er ook streng op toe dat wij zoveel mogelijk met lokale handelaars samenwerken om de lokale economie een broodnodige boost te geven na het afgelopen anderhalve corona-jaar. 

 

“De Wei Van Wammek” zal dit jaar de deuren openen vanaf vrijdag 2 juli tot en met zondag 29 augustus. Dit op vrijdag (16u – 23u), zaterdag (10u – 23u) en op zondag (10u – 21u). 

 

Wij wensen iedereen een fijne en gezonde zomer. 

Wij hopen jullie binnenkort te mogen ontmoeten op “De Wei”! 

En vergeet niet, een deel van opbrengst gaat zoals steeds naar goeie doelen! 

 

*De tickets voor de show van Jacques Vermeire blijven gewoon geldig, heel het programma schuift gewoon opnieuw een jaartje op. Indien er personen hun tickets willen inwisselen dan kunnen ze heel de zomer terecht op onze zomerbar. Steek jouw tickets in een omslag met daarop jouw naam, rekeningnummer en het aantal tickets vermeld. Wij betalen dan asap jouw tickets terug.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 mei 2021
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 15 jan 2022
Guido Van Cauwelaert | 12 jan 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido Van Cauwelaert | 11 jan 2022
Guido Van Cauwelaert | 10 jan 2022
Guido Van Cauwelaert | 06 jan 2022
Guido Van Cauwelaert | 18 dec 2021
Guido Van Cauwelaert | 18 dec 2021
Guido Van Cauwelaert | 10 dec 2021

archief