TERNAT - Sportdienst plaatst IPitup beweegbank

C21

TERNAT - Sportdienst plaatst IPitup beweegbank

A8f3afb7-b2a1-4b5b-903b-e61ac0b28c7c
 

 Wie buiten aan de conditie wil werken, kan voortaan gebruik maken van de IPitup beweegbank. Op deze bank kunnen sporters even uitrusten, of meteen ook fitnessoefeningen doen. De bank zal gedurende de hele maand augustus ter beschikking staan voor de Ternattenaren.

Wat is een IPitup beweegbank? 

De IPitup beweegbank is een zitbank met verschillende fitnessfuncties. Je kan er een waaier aan unieke lichaamsoefeningen doen of je kan er even uitrusten na je work-out. Het is een alles-in-één-toestel bank. Iedereen die wil bewegen kan ermee aan de slag, ongeacht zijn of haar niveau of leeftijd. Aan elke zijde van de bank heb je drie verschillende oefenzones, dus 6 in het totaal. De infopanelen verduidelijken meteen enkele oefeningen per oefenstation. 

Site Puls

De beweegbank staat naast het skatepark op de site Puls. Deze locatie is zichtbaar en toegankelijk. Zo worden voorbijgangers, sporters en kinderen geprikkeld om te bewegen. IPitup nodigt je als het ware uit om de omgeving te ontdekken en promoot een nieuwe urban movement strategy. Hierbij zetten we in op een slim lokaal sport- en beweegbeleid en wordt de aanwezige publieke ruimte optimaal benut. Timo Schoukens, schepen van sport: “We willen in Ternat de inwoners die niet in clubverband sporten niet uit het oog verliezen. Door deze bank te plaatsen willen we mensen extra motiveren en stimuleren om te bewegen. We bekijken met dit project of er interesse is om op deze locatie een outdoorfitnesspark te plaatsen.”

De bank  wordt deze zomer ook gebruikt als toestel bij de proeven van “Buzziecup”, een sportieve uitdaging waarbij burgers zich in 7 proeven fysiek kunnen testen en meten met elkaar.

Meer info over de werking van de beweegbank kan je nalezen op www.ipitup.be.

Meer info over Buzziecup via www.ternat.be/buzziecup

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 aug 2021
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 12 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 10 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 07 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 04 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 22 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 22 mrt 2024

archief