TERNAT - Werken van Fluvius in de Essenestraat doen denken aan 14-18

C21

TERNAT - Werken van Fluvius in de Essenestraat doen denken aan 14-18

Cb4f3da0-4111-4c9f-a2eb-faa5f8fc56db
Na vijf weken nog steeds geen aannemer die de straat herstelt.
 

"Het lijkt hier wel 14-18", zegt Johan Van Gestel uit de Essenestraat. "We beginnen hier stilaan te begrijpen wat een hinder loopgraven meebrengen. Gelukkig is het hier nog geen vier jaar! Maar wel gaan we vandaag de vijfde week in dat door de nutswerken in opdracht van Fluvius en uitgevoerd door de firma Tasöz we ons in de steek gelaten voelen. Niet door de schepen van Openbare Werken Borremans die regelmatig langskomt om de aannemer te spreken maar zelf machteloos staat, maar op de eerste plaats door Fluvius die werkelijk geen opvolging doet van deze ingrijpende werken. 
Ik sprak de aannemer ook al persoonlijk samen met de schepen. Hij is innemend maar vindt intussen wel niet het nodige volk om de sleuven in oorspronkelijke staat te herstellen. Veertien dagen gelden ging het al afgewerkt zijn. We krijgen hier op Overnelle stilaan de indruk dat deze klus daar iedereen wat boven het hoofd aan het groeien is.

In Essene is het van hetzelfde laken een broek. Daar zijn bepaalde voet- en fietspaden al meer dan twee maanden niet afgewerkt. Ze hebben te maken met brave mensen want tot hiertoe heb ik nog maar weinig gemor gehoord van het volk?

Maar Hier op de Essenestraat zijn we het grondig beu! We vragen, neen we eisen een dringend herstel in de oorspronkelijke toestand en niet binnen twee maanden. Hopelijk pikt dit iemand op want bij Fluvius geraak als je gewone sterveling niet binnen. Openbare dienstverlening: mon oeil! besluit Johan.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 apr 2022
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 22 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 19 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 10 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 03 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 03 jul 2024
Guido Van Cauwelaert | 30 jun 2024

archief