TERNAT - Mijn bizarre tante D

C21

TERNAT - Mijn bizarre tante D

D85111bd-a788-45b4-8b99-a305147e953a
 
C7ea1365-c3b3-4ea4-b407-c03a5bc5aa92
 

Volgende week verschijnt ‘Mijn bizarre tante D – Het graancirkel-mysterie’, een leuk, avontuurlijk en spannend verhaal voor jongeren vanaf 10 jaar.

Ontrafel jij het mysterie van de graancirkels?

Annick Bardijn debuteerde met het succesvolle jeugdboek ‘Kattenkasteel’ en schreef het verhaal ‘De Schoolgeest’ dat gepubliceerd werd in ‘Het Supercoole, Supergrappige, Superheldenboek 1’.

 

Mijn bizarre tante D

Wanneer Zoé bij haar bizarre tante D moet gaan logeren, wacht haar een saaie, teleurstellende vakantie. Maar al snel komt hier verandering in. Zoé ontdekt een geheime kamer, merkt dingen op die haar tante nog bizarder maken en ontmoet Arjun, een eigenaardige jongen die achtervolgd blijkt te worden.

Wat is er toch aan de hand en wat hebben de graancirkels hiermee te maken?

Wanneer tante D verdwijnt, raakt alles in een stroomversnelling.

Wie zijn hun achtervolgers?

Wie is nog te vertrouwen?

Zullen Zoé en Arjun tante D nog terugvinden?

Wie is Annick Bardijn?

Annick Bardijn woont in Ternat, is getrouwd, mama van een 19-jarige dochter en plusmama van een 32- jarige zoon. Ze is ondertussen ook al oma geworden.

Ze werkt als peuterjuf op een Steinerschool.

Annick houdt van schrijven, lezen en fietsen. En, niet onbelangrijk, van haar kat, Vivaldi.‘Als kind zat ik meestal met mijn neus in de boeken. Ik vond het zalig om te vertoeven in een fantasiewereld. Ik hield vooral van mysterieuze, avontuurlijke verhalen. Op de lagere school was ik lid van de boekenjury en schreef ik graag mijn eigen verhalen. Zelfs opstellen en boekbesprekingen maken vond ik fijn. Later als kleuterjuf puzzelde ik mijn eigen versjes, poppenspelen, en liedjes in elkaar en als leerkracht in de lagere school probeerde ik mijn liefde voor het lezen en schrijven door te geven aan de kinderen.’

Haar droom om ooit een boek uit te geven, is twee jaar geleden met de publicatie van Kattenkasteel werkelijkheid geworden. Ze hoopt vooral dat ze kinderen kan meenemen in de rijke wereld van de fantasie en dat ze op deze manier het lezen tot een feest kan maken.

Boekinformatie

‘Mijn bizarre tante D’ verschijnt op 22 april 2024 als paperback.

ISBN paperback: 9789464789171

Genre: Spanning en avontuur voor jongeren vanaf 10 jaar


BOEKPRESENTATIE 

WANNEER: zaterdag 4 mei 

WAAR: Steinerschool Brussel - Vogelenzangstraat  Anderlecht 

De boekpresentatie gaat door tijdens de lente-opendeur op de school waar de schrijfster werkt, nu al meer dan 25 jaar. Er zal ook mogelijkheid zijn tot aankopen van het boek en signeren. 

"Het is fijn dat het op deze plek mogelijk is, want de ligging van de school is toch wel symbolisch omdat deze ook te maken heeft met mijn eerste boek 'Kattenkasteel'. Hierover zal ik kort iets vertellen tijdens de presentatie", zegt Bardijn.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 apr 2024
Guido van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 14 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 14 mei 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 12 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 04 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 02 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 01 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 26 apr 2024

archief