ASSE - Gediplomeerde senioren

C21

ASSE - Gediplomeerde senioren

2008-03-28_senioren_asse_1
 
2008-03-28_senioren_asse_2
 

Voor de Assese senioren is de computertaal wat duidelijker geworden. In verschillende groepen volgens programmakeuze werd computerles gegeven aan de senioren. Vrijdagavond werd in het gemeentehuis de diploma's in ontvangst genomen.

Termen zoals Windows, internet, e-mail, Word, … zijn dagelijkse kost geworden. “Ja zelfs zijn er enkele die experts geworden zijn in photoshop. Een foto bewerken of trukeren, daar draaien ze hun hand niet voor om.” aldus lesgeefster Karin Noppe.

Als wij bij de cursisten gingen luisteren waarom ze de computerlessen gevolgd hebben kregen we dikwijls te horen: Om mee te kunnen met de tijd. Vele documenten zijn enkel nog te raadplegen via internet, vele willen hun bankzaken regelen van thuis uit. En bij andere hoorden je dan vaak het spreekwoord “Nooit te oud om bij te leren.”

Wij hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om hen te overtuigen om in hun nieuwe wereld kennis te maken met onze internetkrant. En wat internet tot over enkele weken nog onbekend was voor hen, daar staan ze nu zelf op te glunderen met hun nieuwe diploma.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 mrt 2008
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief