ASSE - Uw zitje in de cultuurraad, nu reserveren

C21

ASSE - Uw zitje in de cultuurraad, nu reserveren

Editiepajot_asse_culturele_raad_p200

3 jaar is snel voorbij. De cultuurraad moet in 2010, zoals statutair voorzien, overgaan tot de vernieuwing van het bestuur. De verkiezing van het bestuur zal plaatsvinden op de algemene vergadering van de cultuurraad van 15 maart 2010. Alle verenigingen die zijn aangesloten zullen dan kunnen bepalen wie het bestuur zal uitmaken van de cultuurraad de komende 3 jaren.

Vertegenwoordigers vanuit de verenigingen die deel uitmaken van de cultuurraad die wensen kandidaat te zijn voor het bestuur, dienen hun kandidatuur te stellen voor 28 februari aanstaande op het adres: CULTUURRAAD ASSE, GEMEENTEPLEIN 1, 1730 ASSE. Ben je inwoner van de gemeente Asse, met een brede kijk of interesse in of over cultuur? Wil je je inzetten en mee een stem in het kapittel hebben bij de cultuurraad van Asse ? Contacteer dan ook de dienst cultuur (cultuurraad@asse.be ) of Kurt Callaerts (voorzitter – Callaerts-vanuytvanghe@skynet.be ).
 
Kandidaturen moeten ons dus bereiken voor 28 februari ’10 via het formulier dat te vinden is op de webstek van de gemeente Asse (www.asse.be  > raden en comités > cultuurraad > doorklikken naar “functiebeschrijving bestuurslid”).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 feb 2010
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief