Project-MER (Milieueffectenrapportering) Hopmarkt ASSE

C21

Project-MER (Milieueffectenrapportering) Hopmarkt ASSE

Editiepajot_logo_asse_p200

Het College van Burgemeester en Schepenen maakt ter uitvoering van het decreet betreffende de milieueffect- en veiligheidsrapportage van 27 april 2007 bekend dat ING Real Estate Development, Kunstlaan 46 in 1000 Brussel, een kennisgevingdossier Project-MER Hopmarkt, heeft ingediend.

Dit kennisgevingdossier ligt ter inzage op de Milieudienst, Gemeenteplein 1 in 1730 Asse, alle werkdagen van 8.30 uur tot 11.30 uur en ook vrijdagnamiddag van 13.00 uur tot 19.00 uur, vanaf 16 februari tot en met 17 maart.
 
De ter inzage legging is geen openbaar onderzoek, bezwaarschriften kunnen enkel ingediend worden tijdens het openbaar onderzoek met betrekking tot de later in te dienen bouwvergunning. Doel is de betrokkenen op de hoogte te stellen van de voorgenomen activiteit en de gevolgen op de omgeving om concrete en zinvolle reacties uit te lokken betreffende de voorgestelde onderzoekermethodiek.
 
De bevolking kan tot en met 17 maart haar opmerkingen opsturen of mailen aan het College van Burgemeester en Schepenen of aan de Vlaamse Overheid, departement LNE, Afdeling Milieu-, Natuur- en Energiebeleid, Dienst MER, Graaf de Ferrarisgebouw, Koning Albert II-laan 20 bus 8 in 1000 Brussel.
 
Het bericht zal uitgehangen worden ter plaatse (Hopmarkt) en op de plaats van Commodo et Incommodo. Ook zal er een melding geplaatst worden op de gemeentelijke website van Asse.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 feb 2010
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief