ASSE veilt nog steeds voor Haïti

C21

ASSE veilt nog steeds voor Haïti

Editiepajot_asse_asseveilt_foto_agr
 

"Asse voor Haïti" overtrof het verhoopte succes. De Assenaren lieten zich van hun meest gulle kant zien.

Bovendien engageerden tal van inwoners , winkels en bedrijven zich en zetten verschillende verenigingen en scholen acties op het getouw om de slachtoffers van de aardbeving in Haïti te steunen. Het "Asse voor Haïti-event" op 10 februari was een orgelpunt.
 
De zumba-initiatie bracht iedereen in beweging, de praatgasten boden een heldere kijk op de toestand in Haïti en de muziek rondde het geheel sfeervol af.
 
De veiling bracht heel wat geld in het laatje. Omdat er meer stukken konden worden geveild dan oorspronkelijk gedacht, kwam de veilingmeester echter in tijdnood. Daarom worden nog enkele mooie stukken op het web aangeboden.
 
Heb je je zinnen gezet op een sierlijke armband , een remake van een schitterende foto met zicht op de Markt in 1900, een mooi kunstwerk van Kaat Marchau, Bruno Hardt of Kaat Tilley? Je kan bieden op www.kapaza.be  tot 28 maart 2010, 00.00uur. Meer informatie vind je op www.asse.be  waar je kan doorklikken naar Asse voor Haïti. Het reeds ingezamelde bedrag hoeft geenszins de eindstand te zijn.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 mrt 2010
Steven Walravens
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief