ASSE – Oproep naar gemotiveerde mensen

C21

ASSE – Oproep naar gemotiveerde mensen

Editiepajot_asse_kerstmarkt_oproep_foto_kos
Foto kos
 

Op 19 december 2009 organiseerde de Assese jeugdraad, in samenwerking met Rotary Asse, naar jaarlijkse gewoonte haar kerstmarkt. De hevige vrieskou weerhield de verschillende jeugd –en externe verenigingen er niet van hun beste beentje voor te zetten. Deze inzet leidde tot een mooie opbrengst van € 7000. Dit bedrag ligt iets lager dan de vorige jaren maar wij zijn hier, gezien de toch wel extreme weersomstandigheden, zeer tevreden mee. Dit geld is zoals elk jaar bestemd voor het bouwfonds, bedoeld voor het bouwen of verbouwen van de lokalen van de Assese jeugdbewegingen.

Maar niet enkel de gulle Assese inwoner en diegene ver daarbuiten helpt onze jeugdbewegingen. Naar goede gewoonte deelt Rotary Asse elk jaar een prijs uit voor de meest originele stand. Dit jaar gaat de hoofdprijs naar de KAJ Asse dat een cheque mag ontvangen van €250. Daarnaast ontvangt Scouts Mollem een geldprijs van €150 en VKSJ Terheide €100 . Proficiat allemaal!
De kerstmarkt betekent ook het einde van het werkingsjaar voor het jeugdraadbestuur. Momenteel is er dus een nieuw werkingsjaar van start gegaan, waarbij er enkele wijzigingen zijn binnen het bestuur.
Nele De Baerdemaeker neemt na 6 jaar afscheid van de jeugdraad. Zij was 6 jaar lid waarvan 1 jaar voorzitter. Jeroen Van Nieuwenhove mogen we na 2 jaar jeugdraad uitzwaaien. Ook van Anne De Smet nemen we afscheid. Zij heeft zich gedurende één jaar ten volle ingezet voor de jeugdraad. Aan alle drie willen een we een welgemeende dank je wel zeggen voor hun voorbije inzet en inspanningen voor de jeugd van Asse.
Dit wil zeggen dat de jeugdraad het dit jaar (voorlopig) stelt met 4 leden. Sofie Van Der Borght neemt voor het tweede jaar op rij het voorzitterschap op zich. Jonas Stalmans, Evy De Smedt en Lien Vanbecelaere zijn de huidige bestuursleden.
Maar er kan er nog altijd eentje bij… Bij deze doen wij dan ook een warme oproep naar nieuwe gemotiveerde bestuursleden: ben je geëngageerd, heb je zin om je in te zetten voor de Assese jeugd en kan je je ongeveer 1 x per maand vrijmaken? Aarzel dan niet en neem dan contact op met de jeugddienst (02/452 47 60 of anneleen.andriessen@asse.vera.be ) of met Sofie Van Der Borght (0485/70 36 48).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mrt 2010
Steven Walravens
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief