ASSE – Manse, Kalle en Susken nodigen uit voor een kaas- en spaghettiavond

C21

ASSE – Manse, Kalle en Susken nodigen uit voor een kaas- en spaghettiavond

Reuzenfeesten_asbeek_017
De Reuzen van Asbeek Foto: Steven Walravens
 

Op zaterdag 3 april, Paaszaterdag, geeft De Reuzengilde van Asbeek naar jaarlijkse gewoonte haar kaas-en spaghettiavond. Na de gratis kerststallentocht nodigen de Reuzen U uit om te komen proeven van de Belgische kazen, de streekbieren en de huisbereide spaghetti van mama Gusta en haar keukenploeg.

Ook dit jaar kun je de Reuzenkaas proeven: een kaas op maat gemaakt voor de Reuzengilde, écht geschikt om te degusteren bij het Reuzenbier, een streekbiertje of een glaasje wijn.
 
René Van den Cruyce van de Asbeekse Reuzengilde:Buiten ons Reuzenbier, dat intussen toch wel door iedereen gesmaakt wordt hebben we ook nog verschillende andere soorten streekbieren. Verder kunnen we naar jaarlijkse gewoonte een complete waaier van Belgische kazen aanbieden… een volledig kaaspalet van geuren en smaken En we hebben een nieuw streekkaasje aan onze ruime kaaswaaier toegevoegd.”
 
De Reuzen Manse, Kalle, Susken en in het bijzonder de Asbeekse gildevrouwen verwachten U in de parochiezaal van Asbeek vanaf 18u00. Voor iedere bezoeker ligt er een verrassing klaar.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 mrt 2010
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief