ASSE – Bakkerij Ghijsens is uitverkocht

C21

ASSE – Bakkerij Ghijsens is uitverkocht

Editiepajot_asse_bakkerij_ghijsens_is_uitverkocht_foto_steven_walravens
Guy en Annie met hun laatste gebakjes. Foto: Steven Walravens
 

Zaterdag werden de laatste broden en gebakjes gebakken en verkocht bij brood- en banketbakkerij Ghijsens gelegen aan de Steenweg in Asse. Na 33 jaren van hard werken verkiezen warme bakker Guy Ghijsens (59) en echtgenoot Annie Van Buggenhout (57) om van hun pensioen te gaan genieten.

Zaterdag kort na de middag was de winkel van Guy en Annie op enkele gebakjes na zo goed als uitverkocht. “Vele klanten kwamen voor het laatst achter hun brood, pistolets of gebakjes. Na ruim dertig jaar zijn de klanten vrienden geworden. We werden door verschillende klanten in de bloemetjes gezet.” vertelt bakkersvrouw Annie.

“We stoppen met de zaak om fulltime oma en opa te gaan spelen” voegt warme bakker Guy er aan toe. “We verlaten zelfs Asse en gaan naar Merchtem wonen om zo dichter bij de kinderen te wonen. Onze woonst en banketbakkerij hebben we verkocht. Vanavond gaat de bakkerij voor enkele maanden dicht voor een grondige renovatie.  De gebroeders Bart (25) en Tom (28) Van Dooren nemen de zaak over en gaan hier terug een warme bakkerij en patisserie uitbaten.”

Voor het grote feest is het nog even wachten. “Vanavond gaan de kinderen voor een kleine verrassing zorgen maar in juni is het groot feest want dan wordt Guy 60 jaar en dat gaan we uitgebreid  vieren.” aldus Annie.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 mrt 2010
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief