Topartiesten Clouseau, Sioen, Daan en Customs veroveren ASSE

C21

Topartiesten Clouseau, Sioen, Daan en Customs veroveren ASSE

Ediktiepajot_asse_duivels_foto_kos
Foto Kos
 

Met trots maakt het Hopduvelcomité via een online promofilmpje - en in sneak preview - de eerste namen bekend van een aantal topartiesten die Asse ook dit jaar zullen doen daveren tijdens de Hopduvelfeesten op 10, 11 en 12 september.

Met namen als Clouseau, Daan, Sioen, Customs en Andes bereiken de Hopduvelfeesten meer dan ooit een hoogstaand niveau. Het promofilmpje is te bekijken op de vernieuwde Hopduvel-website en via de Hopduvel-Facebookgroep.

Naar goede tweejaarlijkse traditie zorgen de Hopduvelfeesten voor een weekend waar heel wat mensen maanden vooraf naar uitkijken om vervolgens drie volle dagen duivels te kunnen genieten. Wanneer den Hopduvel wordt vrijgelaten, barst Asse los en zo zal het ook zijn op 10, 11 en 12 september 2010.
 
Er doen al geruime tijd geruchten de ronde over wie in september het podium zal betreden. Omdat ze de Hopduvelfans niet langer in spanning wil houden, licht het Hopduvelcomité daarom vanaf vandaag een tipje van de sluier. Via een promofilmpje worden op gepaste wijze de eerste artiesten bekend gemaakt, en het zijn meteen kleppers van formaat! Met namen als Clouseau, Sioen, Daan, Customs, Andes, Aegis, KONG & Cortez en The COPS beloven de Hopduvelfeesten een groots gebeuren te worden op hoog Belgisch muzikantenniveau.
 
Het volledige programma wordt eind juni gecommuniceerd, maar het promofilmpje met de eerste namen is alvast te bekijken op de vernieuwde website www.hopduvel.be  en de Facebook-pagina www.facebook.com/hopduvelfeesten
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 mrt 2010
Steven Walravens
Kos
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief