ASSE – Herstelling wegdek Brusselsesteenweg (N9)

C21

ASSE – Herstelling wegdek Brusselsesteenweg (N9)

Editiepajot_werken_p200

Het Agentschap Wegen en Verkeer herstelt vanaf 18 mei het wegdek van de Brusselsesteenweg (N9) in Asse.

Van 18 tot en met 21 mei wordt het stuk tussen het kruispunt met Zittert/Benedenstraat en de Langestraat in de rijrichting van Zellik aangepakt, en van 25 mei tot en met 2 juni hetzelfde stuk in de rijrichting van het centrum van Asse. Van 3 juni tot en met 11 juni is het kruispunt met de Benedenstraat en Zittert aan de beurt. Tijdens de werkzaamheden zal het verkeer met tijdelijke verkeerslichten beurtelings door gelaten worden in de rijrichting van Brussel of Aalst.

Dezelfde Brusselsesteenweg krijgt nog deze week een nieuwe toplaag tussen Bergveld en Vaal in de rijrichting van het centrum van Asse. Ook het nieuwe fietspad wordt daar deze week aangelegd. Het wegdek in de rijrichting van Zellik wordt van 3 juni tot en met 11 juni vernieuwd.
 
Het wegdek van de Brusselsesteenweg kreeg op al deze locaties nog een structureel onderhoud in het najaar van 2009. Door fouten in de uitvoering is het asfalt op bepaalde plaatsen kort na de werkzaamheden los gekomen en zijn er putten ontstaan in het wegdek. Dezelfde aannemer voert nu de herstellingswerkzaamheden uit.
 
Asfalteringswerkzaamheden kunnen onmogelijk uitgevoerd worden als het regent. De timing kan dus nog opschuiven.
 
Afdeling Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant
Tel.: 02 257 23 58
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 mei 2010
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief