Ticketverkoop nieuw seizoen CC ASSE vzw succesvol van start dankzij Philippe Geubels

C21

Ticketverkoop nieuw seizoen CC ASSE vzw succesvol van start dankzij Philippe Geubels

Editiepajot_asse_philippe_geubels_foto_cc_asse
Phillipe Geubels in veertig minuten uitverkocht.

Cultuurcentrum Asse vzw startte vandaag, dinsdag 1 juni, de voorverkoop van de tickets voor het nieuwe seizoen. In slechts 40 minuten tijd gingen in cultuurcentrum Asse alle tickets de deur uit voor ‘En hoe moet het nu verder?’, de nieuwe theatershow van Philippe Geubels op vrijdag 22 oktober.

Op basis van de reacties vooraf had het CC reeds een tweede voorstelling bijgeboekt (op donderdag 28 oktober). Maar ook daarvan gingen de kaarten in een razend tempo de deur uit. Ook 3 vormingen zitten reeds vol.
 
“Vanaf het moment dat de programmabrochure midden mei bij de mensen in de bus viel, regende het al telefoons en reacties voor ‘En hoe moet het nu verder’, de nieuwe comedy-voorstelling van Philippe Geubels (op vrijdag 22 oktober).”, aldus Dirk Bovijn, directeur van CC Asse.
 
Aangezien de ticketverkoop pas op 1 juni begon, verwees het personeel van het Cultuurcentrum de mensen naar de officiële start. 
 
09.10 uur
 
Om op alles voorbereid te zijn, legde het CC al meteen een tweede voorstelling vast op donderdag 28 oktober.
 
Om 08.00 uur vormde zich zowel aan het Oud Gasthuis in Asse als in Den Horinck in Zellik al een lange rij ticketkopers. Ook via telefoon, fax en vooral de website kwamen de boekingen bij bosjes binnen. Met als gevolg dat het baliepersoneel om 09.10 uur al de laatste tickets verkocht.
 
Ook voor ‘De Pruimelaarstraat’ van ’t Arsenaal, ‘Terra Rare’ van de Frivole Framboos, ‘De Vis’ van Het Vernieuwd Gents Volkstoneel, het tributeconcert Wim Decraene, An Nelissen en ‘Maanziek’ met Wouter Deprez loopt de ticketverkoop vlot.
  
 
uitverkochte vormingen
 
Voor het eerste biedt CC Asse ook een vormingspakket aan. Ook daarop komen de reacties vlot binnen. Voor ‘Chinees koken’, ‘digitale fotografie’ en ‘cupcakes’ hing de ticketverkoop ook al het bordje ‘uitverkocht’ op.  
 
Kaarten zijn te koop aan de balie van Den Horinck en Het Oud Gasthuis (elke voormiddag) en via de website www.ccasse.be. Uiteraard volstaat ook een telefoontje op het nummer 02/ 4667821.
 
meer info over het nieuwe cultuurseizoen en de programmatie via Dirk Bovijn, directeur CC Asse vzw - T.: 02/ 466.78.21 - F.: 02/ 463.32.92 en dirk@ccasse.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jun 2010
Steven Walravens
Kos
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief