Zoek 3 Crejong Hopduvel-kunstwerken in groot ASSE en win een vrijkaart voor de Hopduvelfeesten

C21

Zoek 3 Crejong Hopduvel-kunstwerken in groot ASSE en win een vrijkaart voor de Hopduvelfeesten

Hopduvel_asse_p200

Vanaf vrijdag 30 juli worden in Asse en zijn deelgemeenten 9 Hopduvel-kunstwerken geëxposeerd, allen op een voorlopig geheime locatie. De kunstwerken bestaan uit drie levensgrote panelen waarop de Assese teken- en schilderacademie Crejong unieke creaturen schilderde in het teken van den Hopduvel. Het gezicht van de Hopduvel-personages werd telkens verwijderd, waardoor iedereen voor heel even zelf Crejong-Hopduvel kan worden door zijn of haar gezicht in het gat te plaatsen. Leuke foto’s gegarandeerd

Neem deel aan de zoekwedstrijd en maak kans op een van de 10 gratis vrijkaarten
De Crejong-Hopduvels zijn vanaf 30 juli te bezichtigen op 9 verschillende locaties in groot Asse. De grote vraag is echter waar dit zal zijn. Het Hopduvelcomité nodigt daarom iedereen uit op zoek te gaan naar de 9 Crejong-kunstwerken en verbindt aan dit kunstenproject een zoekwedstrijd waarmee 10 gratis vrijkaarten voor de Hopduvelfeesten te winnen zijn.
Je kan, tot en met 5 september, deelnemen aan de zoekwedstrijd door 3 foto’s van jezelf als Crejong-Hopduvel te mailen naar info@hopduvel.be . Concreet houdt dit in dat je op zoek gaat naar 3 verschillende Crejong-kunstwerken, bij elk even je hoofd in het gat steekt, er een foto van laat trekken en ten slotte de drie foto’s e-mailt naar bovenstaand mailadres. Uit alle inzendingen zullen door Den Hopduvel of een van zijn duivelse assistenten 10 winnaars worden geloot. Zij worden per e-mail op de hoogte gebracht.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jul 2010
Sigrid De Backer
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief