LDD start afdeling in ASSE

C21

LDD start afdeling in ASSE

Editiepajot_asse_ldd_foto_fred_de_keyser
Vlnr: Yvienne Vandenberghe, regiovoorzitter Halle Vilvoorde. Lode Vereeck, nationaal partijvoorzitter LDD. Jan De Ridder, Voorzitter Asse. Fred De Keyser, Provinciaal Voorzitter LDD Vlaams-Brabant. - Foto © Fred De Keyser
 

Lijst Dedecker heeft ,in aanwezigheid van nationaal LDD-voorzitter Lode Vereeck , een erkende afdeling opgericht in Asse. Het dagelijks bestuur wordt waargenomen door Jan De Ridder ( voorzitter ), Bert Van den Moortel ( secretaris ) en Marc De Wolf ( penningmeester).

“Samen willen zij de inwoners van Asse van dienst zijn om een degelijke en gefundeerde oppositiepartij te zijn. Deze gemotiveerde, jonge groep brengt met LDD-Asse een vernieuwend, gedreven en toekomstgericht denken naar de gemeente", aldus LDD-regiovoorzitter Yvienne Vandenberghe.
“LDD-Asse is een afdeling met een dynamisch team. Een afdeling in volle expansie waar met de gemeenteraadsverkiezingen van 2012 rekening zal moeten gehouden worden. Onze kernthema’s zijn: verkeersveiligheid, afvalbeleid, een sociaal en economisch leefbaar Asse, het tegengaan van de verstedelijking en het behoud van het Vlaams karakter van onze gemeente. Dit zijn onze speerpunten", aldus voorzitter Jan De Ridder.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 sep 2010
Fred De Keyser
Fred De Keyser
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief