ASSE - Eindejaar: tijd voor Afrikadootjes!

C21

ASSE - Eindejaar: tijd voor Afrikadootjes!

Editiepajot_asse_tikafrika_foto_nicole_lepee
Foto © Nicole Lepée
 

Het blijft een traditie in die laatste maanden van het jaar. Er moeten cadeautjes gekocht worden, en liefst van al nuttige of handige, en ook iets moois of iets heel erg lekkers. Spreken we dit jaar af dat het ook iets eerlijks mag zijn?

Oxfam- Wereldwinkels zet in deze donkere dagen haar lievelingscontinent in de kijker en kijkt zuidwaarts om inspiratie op te doen voor heerlijke geschenken.
Met de aankoop van een geschenk uit de wereldwinkel doe je niet alleen de bestemmeling een cadeau maar ook onze achtergestelde producenten!
Geef dit jaar dus meer dan zomaar een cadeau, geef een Afrikado en help mee om kindslaven uit de cacaovelden te verbannen, geef de black empowerment in Zuid-Afrika meer kracht en ondersteun de ambachtslieden in Kenia in hun strijd voor een menswaardig bestaan.
Oxfam-Wereldwinkel Asse geeft u daartoe de kans op het GeschenkenWeekend in de winkelruimte van zaterdag 27 november (10- 17 uur) en zondag 28 november (14-17 uur).
Traditiegetrouw steken onze medewerkers ook weer een tandje bij tijdens de eindejaarsweek van 19 tot 31 december. Dan is de winkel extra open: op zon- en maandag van 14u tot 17u en van dinsdag tot en met vrijdag van 10-13 u en van 14-17u. Gesloten op 25&26 december en 1&2 januari.
Oxfam-Wereldwinkel Asse vindt u aan de Steenweg 47 in Asse.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 nov 2010
Geert Marckx
Nicole Lepée
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief