Tickets ZELLIKse Dorpsfeesten online te koop

C21

Tickets ZELLIKse Dorpsfeesten online te koop

Editiepajot_zellik_zellik_aktief_foto_ep
Zellik Aktief, de organisator van de Zellikse Dorpsfeesten (ep)
 

Clement Peerens Explosition, Milk Inc en Willy Sommers zijn de eerste grote namen die komen optreden op de Zellikse Feesten op 13, 14 en 15 mei. Voor het eerst zijn de tickets ook online te koop.

Zellik Aktief, de organisator van de Zellikse Dorpsfeesten, verandert de naam van het evenement naar Zellikse Feesten. ‘Het werd tijd voor verandering’, zegt voorzitter Bertrand Vandenplas. ‘Een nieuwe naam, een nieuwe start, dat is het plan.’
Om die nieuwe start wat kracht bij te zetten, werden al enkele grote namen vastgelegd. ‘Clement Peerens Explosition, Milk Inc, Willy Sommers, The Sunsets, 6Pack en dj Samstation komen al zeker optreden. Vrijdagavond zal er vooral gedanst worden, zaterdag gaan we rocken en zondag is familie- en schlagerdag.’ Op zondagnamiddag vindt er ook een groots riddertoernooi met roofvogelshow plaats.
Andere grote veranderingen zijn er niet. ‘Het worden drie dagen vol amusement, goede optredens en activiteiten zoals we dat gewoon zijn’, zegt Vandenplas.
In de loop van de komende weken zullen nog wat andere namen op het publiek losgelaten worden.
Online ticketing
Zellik Aktief heeft ook een nieuwe website gelanceerd. ‘Een heel interactieve website, waarop we alle mogelijke informatie en nieuws kunnen plaatsen’, zegt Vandenplas enthousiast. ‘We hebben ook beslist om voor het eerst tickets te verkopen via de website.’
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 feb 2011
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief