ZELLIK - Dansvoorstelling My Roots II

C21

ZELLIK - Dansvoorstelling My Roots II

Editiepajot_zellik_my_roots_foto_ep
 

Zoals U al weet organiseert onze vereniging, vzw Hutawi, nu al enkele jaren activiteiten die nauw aanleunen bij de Latijns-Amerikaanse cultuur en deze hebben telkens weer tot doel mensen te inspireren, maar ook te amuseren. Met de opbrengsten van al die activiteiten — in het recente verleden onder meer danscursussen en onder meer een tentoonstelling over Carnaval en een eerste groot dansspektakel “My Roots” — wordt een kinderproject in Bolivië gefinancierd.

Ter herinnering Hutawi runt net buiten de Boliviaanse hoofdstad La Paz, een opvangtehuis. Daarin krijgen momenteel 10 kinderen uit kansarme gezinnen een aanvullende opvoeding en bijscholing, ontspanningsmogelijkheden en drie maaltijden per dag. In de nabije toekomst zouden we graag meer kinderen opvangen, maar daar zijn nu eenmaal extra financiële middelen voor nodig.
Om de nodige centjes te verzamelen organiseren we op 29 oktober in CC Den Horinck in Zellik een zeer bijzondere dansvoorstelling die verder gaat dan de Zuid-Amerikaanse cultuur, met als thema dit jaar : MOEDER AARDE.
In samenwerking met C.A.T (Cultureel Actieve Tieners), cc Den Hoorinck, Gemeente Asse, Partage en couleur, Touche-à-tout, A.I.F. en de Belgo-Arameese Jeugd Zellik, wordt ‘My Roots II’ op de toeschouwers losgelaten.
In ‘My Roots II’ willen we dankzij de dansen en de muziek de mensen sensibiliseren voor meer respect te tonen voor onze Moeder Aarde zodat ook later onze kinderen en kleinkinderen van alle pracht kunnen genieten.
Met verschillende dansen uit onder meer Indië, Bolivië, Brazilië en Afrika tonen we dat elke nationaliteit al dansend uiting geeft aan zijn levensvreugde, rituelen en geloof. Ook muziekinstrumenten zullen hun universele klanken uitstoten, in verrassende combinaties.
In de onbekende dansen en muziekinstrumenten uit andere continenten, zullen we telkens weer onszelf herkennen: ‘My Roots II’.
Zaterdag 29 oktober, 20 uur      
CC Den Horinck                Voorverkoop: 6 €
Noorderlaan 20                Aan de ingang: 8 €
1731 Zellik
Voor ticketverkoop en meer informatie:
Den Horinck: 02/466.78.21
Gemeentebestuur Asse - Integratiedienst : 02/454.19.96
Hutawi: 0476/72.17.88.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 okt 2011
ep
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief