ASSE - Zuidmuntend, waar het Zuiden tastbaar wordt

C21

ASSE - Zuidmuntend, waar het Zuiden tastbaar wordt

Editiepajot_asse_zuidmuntend_ingezonden_foto
(ingezonden foto)
 

Zet al je zintuigen op scherp op donderdag 15 december om 19 uur, want dan neemt de GROSA je tijdens Zuidmuntend mee op ontdekking naar het Zuiden. Tijdens het evenement kan je kennismaken met het begrip “ontwikkelingssamenwerking” en met de Assese verenigingen die actief zijn in het Zuiden, zowel ngo's als 4de-pijlerinitiatieven. Momenteel zijn bij de GROSA 15 verenigingen aangesloten die zich inzetten voor Zuid-Afrika, Bolivia, Indonesië, Congo, Tanzania,… Op vrijwillige basis zorgen ze voor financiële en materiële steun aan hun partnerland.

Elke vereniging is tijdens Zuidmuntend vertegenwoordigd. Je krijgt dus een antwoord op al je vragen over het Zuiden, over hun project en over wat hen drijft om zich belangeloos in te zetten voor een betere wereld.
Via de interactieve stand over de 8 Millennium-ontwikkelingsdoelen leer je spelenderwijs bij over mondiale thema's. De lokale Wereldwinkel zorgt voor smakelijke hapjes en een verfrissing.
Praktisch
Wanneer: donderdag 15 december
Aanvang: 19.00 uur met welkomstwoord
Locatie: kapel Oud Gasthuis (Gemeenteplein 26, 1730 Asse)
Deelname: gratis
Meer informatie: www.facebook.com/GrosAsse  en www.asse.be  of via dienst Ontwikkelingssamenwerking, Vanessa De Greef, T 02 454 19 56, ontwikkelingssamenwerking@asse.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 nov 2011
Gerrit Achterland
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief