ASSE - Twintigjarige vecht voor zijn leven

C21

ASSE - Twintigjarige vecht voor zijn leven

Editiepajot_politie_heel_goed

Een 20-jarige is gisterenmorgen om 05.00 uur levensgevaarlijk gekwetst geraakt toen hij in het centrum van Asse werd neergeslagen met een baseballknuppel. Zijn toestand is nog steeds zeer zorgwekkend. De politie van de lokale zone AMOW pakte het drietal op dat betrokken was in de vechtpartij en droeg hen over aan het Brussels parket. De daders zijn inmiddels tot ergernis van de lokale politie echter alweer vrijgelaten.

Ruzie tussen clans
 
"Twee clans van elk drie personen hadden die nacht al woorden gehad omstreeks 01.00 uur. Van de ene groep ging iemand vervolgens naar huis om een baseballstick te halen. Toen de twee groepen elkaar opnieuw ontmoetten rond 05.00 uur is de 20-jarige met deze knuppel neergeslagen. Hij werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gevoerd waar hij onmiddellijk geopereerd werd. Zijn toestand is nog steeds zorgwekkend", aldus AMOW-woordvoerder Daniel Noens. Het slachtoffer woont in Asse.
 
Verwonderd
 
Noens is zeer verwonderd dat het drietal 20-ers afkomstig uit Asse, Rixensart en Laken na ondervraging onmiddellijk terug vrijgelaten werd door de Brusselse parketmagistraat. Hij verwijst naar de zware verwondingen en toestand van het slachtoffer.
 
"De politie probeert altijd technisch optimaal werk af te leveren en consequent te handelen. We worden hierbij ook continu gecontroleerd. Als je ziet dat dergelijke daders dan onmiddellijk terug vrijkomen leidt dat soms wel tot frustratie", aldus Noens.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 sep 2008
Editiepajot
Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief