ASSE - Muziekkamp van de Gildejeugd: Iedereen beroemd!

C21

ASSE - Muziekkamp van de Gildejeugd: Iedereen beroemd!

Muziekkamp

Voor de zeventiende keer organiseert harmonie De Gilde uit Asse eind augustus een muziekkamp. Het muziekkamp, dat is pure fun, toonladders beklimmen, lachen-gieren-brullen... kortom, een constante afwisseling van in- en ontspanning. Het muziekkamp heeft plaats van 21 tot 27 augustus in het Vormingscentrum Malle, in het hart van de Kempen. 

 

Het muziekkamp staat open voor muzikanten tussen 6 en 18 jaar die in de initiatieklas of het eerste jaar notenleer zitten en/of een instrument bespelen. Jonge muzikanten in spé - die pas in september met de initiatieklas of instrumentlessen starten - zijn ook welkom, zij krijgen een plaatsje in de percussiegroep.

 

Vanwege het kampthema ‘iedereen beroemd’ wanen ze zicht gedurende een ganse week de grootste sterren en BV’s! 

 

Tijdens het muziekkamp worden de deelnemers elke ochtend gewekt met live muziek, en na een uitgebreid ontbijt is er een grote algemene repetitie. Tussendoor zorgt een enthousiaste begeleidersploeg voor knotsgekke spelen en de nodige beweging. Na het middagmaal zijn er partiële repetities (per graadsgroep) en net voor het avondmaal een tweede algemene repetitie. Ook een kamplied en -dans (videoclip) behoren opnieuw tot het programma, om nog maar te zwijgen over enkele spectaculaire verrassingen. En met het slotconcert zetten ze op zondag 27 augustus de kers op de taart.

 

Wil je er zeker bij zijn? Vraag dan naar het informatiefoldertje via muziekkamp@degilde.be

 

Met jou er bij wordt het nog leuker!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 mrt 2017
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief