ASSE - Exclusieve verkoop showkostuums Paul Severs en Paulette bij In&Out Zellik

C21

ASSE - Exclusieve verkoop showkostuums Paul Severs en Paulette bij In&Out Zellik

337_2x

Paul Severs schenkt een deel van zijn kostuums alsook alle danskostuums van zijn vrouw Paulette aan het goede doel In&Out te Zellik. De exclusieve verkoop van deze kostuums vindt plaats de laatste week van juni.

 

In de zomer van 2016 leerde Paul Severs In&Out Zellik kennen toen Chiro Nationaal een persiflage van zijn bekende hit Zeg ‘ns Meisje in de gebouwen van In&Out kwam inblikken. Toen ontstonden de eerste gesprekken om de kledij van zijn vrouw Paulette via In&Out Zellik te verkopen.

 

Begin april 2017 nam Paul weer contact op met Robrecht Geeroms – projectbegeleider bij In&Out Zellik – om de kledij te komen ophalen. “ik was verbaasd hoeveel kledij Paul in zijn bezit had,” vertelt Robrecht, “Meer dan 500 showkostuums van zijn vrouw en Paul Severs zelf hangen nu bij In&Out en worden verwerkt voor de verkoop.”

 

Een eerste exclusieve verkoop voor de fans van Paul Severs vindt plaats op dinsdag 27 juni van 13u tot 16u (bewijs via facebook). De verkoop voor het grote publiek vindt plaats op donderdag 29 juni en zaterdag 1 juli telkens van 13u tot 16u. Wie een exclusief kleedje van Paulette of een kostuum van Paul Severs wil kopen komt langs bij In&Out, Brusselsesteenweg 541, 1731 Zellik.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jun 2017
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief