ASSE - Productiefout kleine grijze restfractiezakken

C21

ASSE - Productiefout kleine grijze restfractiezakken

Editiepajot-asse-logo-gemeente

Eind juli heeft Sphere Belgium foutieve grijze restfractiezakken aangeleverd die niet conform zijn met het bestek van het gemeentebestuur. De zakken wijken immers af van de voorziene grootte. 

 

Het gemeentebestuur heeft besloten om alle grijze restfractiezakken met onmiddellijke ingang uit de handel te halen. Zowel aan het onthaal van het gemeentehuis als bij lokale handelaars zijn deze zakken tot de nieuwe levering niet langer te koop. Sphere Belgium zal tegen eind oktober nieuwe grijze restfractiezakken aanleveren die wel conform zijn met het bestek. 

 

Tijdens deze overgangsperiode zijn enkel de grote gele restfractiezakken te koop. Wie liever geen volledige rol gele restfractiezakken aankoopt, kan in het Sociaal Huis gele restfractiezakken aankopen per stuk. 

 

Als je een foutieve rol hebt aangekocht, kan je deze vanaf maandag 18 september inruilen voor een voucher op twee locaties: aan het onthaal van het gemeentehuis en in de bibliotheek van Zellik. Zodra de nieuwe grijze restfractiezakken geleverd zijn eind oktober, kan je deze voucher op de hierboven aangegeven locaties inruilen voor een correcte rol. 

 

Het gemeentebestuur onderneemt de nodige acties om de inwoners hierover te informeren.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 sep 2017
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief