ASSE - Spotten van op de watertoren en Kerstconcert van Geena Lisa

C21

ASSE - Spotten van op de watertoren en Kerstconcert van Geena Lisa

Editiepajot-asse-logo-gemeente

Op zondag 17 december kan je deelnemen aan DE WARMSTE HOPTROT, een verwentocht door Asse.  Je betaalt slechts 10 euro in kader van De Warmste Week ten voordele van Hope Flanders.  

 

En er is wat te beleven: je kan inschrijven tussen 8.00 u en 11.00 u op de mooie binnenkoer van ’t Stas, je komt er vanop de Markt in het centrum van Asse langs de grote openstaande poort. Na de start wandel je meteen naar de 43 meter hoge watertoren (227 trappen!) aan de Vronemeers.  Liefhebbers grijpen best hun eenmalige kans om Asse te aanschouwen vanuit een indrukwekkende hoogte.  Op de toren heb je zelfs zicht- indien het weer het toelaat - op het Atomium en de Mechelse Sint-Romboutstoren.

 

Maar dan gaat het verder richting Putberg en het neotraditioneel landhuis ‘Borchstadt’, gebouwd in 1935 met een prachtig omringend park en het mooiste stukje natuur.  Je wordt er ontvangen voor een soepje en een streepje muziek.  Er zijn 3 wandelingen door de deelgemeenten: je kan gaan voor de 5 kilometer maar ook voor de 10 of 20 kilometer, met de gedachte in je hoofd dat op de Markt nog een mooi slotmoment wacht met een Kerstconcert van Geena Lisa en een verwenmoment als verrassing.

 

Je kan betalen bij vertrek, of je kan vooraf inschrijven vóór 13 december via BE81 0636 3373 8724 met vermelding van naam en voornaam.

 

Een bezoek aan de watertoren kost 5 euro, een verwentocht all-in kost 10 euro.  Je kan natuurlijk ook een vrije gift storten op hetzelfde rekeningnummer.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 nov 2017
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief