“Bal van Marcel de Kolonel” Fuif ten voordele van de goede doelen van Lions Club ASSE

C21

“Bal van Marcel de Kolonel” Fuif ten voordele van de goede doelen van Lions Club ASSE

Image001

Lions Club Asse nodigt iedereen uit op haar eerste “Bal van Marcel de Kolonel” op zaterdag 10 februari 2018 in zaal ’t JASS te Asse. Deejay van dienst is niemand minder dan DJ Joost (Zebedeüs). Kom gezellig mee feesten op deze ludieke retro-fuif met muziek uit de jaren 70, 80 en 90!

 

Wereldwijd telt de organisatie bijna 1,35 miljoen leden. Daarmee is ze de grootste liefdadigheids-vereniging op onze planeet. Met ruim 46.000 clubs is ze vertegenwoordigd in 192 verschillende landen. Samen zetten ze zich in voor een betere samenleving. Bij voorkeur worden lokale goede doelen gesteund. Maar evengoed wordt op grote schaal hulp geboden.

 

Vorig jaar werd nog een cheque van 3.625 euro overhandigd aan het Centrum voor Algemeen Welzijnswerk (CAW Vilvoorde). Zij helpen mensen die in een moeilijke situatie zitten, persoonlijk of in een relatie. Dat kan gaan om financiële, administratieve, juridische of materiële problemen. (Bel gerust vrijblijvend 02 613 17 00, of neem contact op via onthaal@cawhallevilvoorde.be)

 

Eén van de mooiste projecten van de afgelopen jaren was een daguitstap met de kinderen van Huize Terloo, Koala en het Spiegeltje naar Pairi Daiza. Reizen Muylaert zorgde voor een VIP bus, en de Lions van Asse zorgden voor de rest. Het geluk was af te lezen op het gezicht van de uitgelaten kinderen. De warmte die je dan voelt geeft ons een boost om verder te doen!

 

Maar voor elke verwennerij zijn er centen nodig. En daarom worden tal van activiteiten georganiseerd. Op onze jaarlijkse “Varken aan het Spit” mochten we maar liefst 250 mensen verwelkomen. En voor ons “Bal van Marcel de Kolonel” mikken we zelfs op 650 mensen. Vandaar onze hartelijke oproep: Kom mee fuiven voor het goede doel!

 

Meer info: www.lionsasse.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 jan 2018
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 feb 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief