Nieuwe bedden voor Campus ASSE van het OLV Ziekenhuis

C21

Nieuwe bedden voor Campus ASSE van het OLV Ziekenhuis

Editiepajot_ziekenhuis_asse_foto_re
Foto RE.

In de komende weken wordt het beddenpark op de Campus Asse volledig vernieuwd. Gespreid over vier dagen (17, 19, 24 en 26 maart) worden in totaal 205 nieuwe elektrische hoog/laag bedden geleverd.

Wijziging verkeerssituatie

Op de betreffende dagen zal de Sint-Martinusstraat gedeeltelijk parkeervrij gehouden worden. De bedden worden van daaruit naar het ziekenhuis gebracht en worden vervolgens in het ziekenhuis gemonteerd en schoongemaakt. Daarna kan de verhuis naar de verpleegafdelingen gebeuren. Er zal bed per bed worden omgewisseld, zodat de hinder voor de patiënten tot een minimum herleid wordt.

Veel voordelen voor patiënt én personeel

De nieuwe elektrische hoog/laag bedden kunnen door de patiënten zelf bediend worden en zullen bijdragen tot een beter comfort. Bij de keuze van de nieuwe bedden werd ook rekening gehouden met het ergotherapeutische aspect voor de medewerkers. Dit betekent dat deze bedden beter bediend en getransporteerd kunnen worden. In de toekomst komt er trouwens ook nog een bedtransporter, die het bedieningscomfort voor de medewerkers in hoge mate zal verbeteren.

Deze investeringen kaderen binnen het beleid om het OLV Ziekenhuis op de Campus Asse verder te moderniseren en uit te bouwen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mrt 2009
Steven Walavens
RE
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief