ASSE - Een blommeke voor Yvonneke

C21

ASSE - Een blommeke voor Yvonneke

Editiepajot_asse_een_blommeke_voor_yvonneke_foto_steven_walravens
David en Frank zullen samen met hun stamgasten de bus nemen richting Blankenberge (Foto - Steven Walravens)
 

Op zaterdag 9 mei is het groot feest in het Witte Paard te Blankenberge. Op deze dag organiseert Jacky Lafon een feestje voor de 95ste verjaardag van Yvonne Verbeeck. De zaakvoerders van De Volle Steenwegh, Frank en David sluiten die dag hun zaak om samen met hun stamgasten de bus te nemen richting Blankenberge en er een onvergetelijke avond te beleven.

Vorige maand was Jacky Lafon nog te gast in De Volle Steenwegh voor het eenjarig bestaan van “De Volle Steenwegh”. Toen Jacky vertelde dat de opbrengst van het verjaardagsfeestje naar VZW De Helpende Hand gaat besloot Frank meteen een bus in te leggen.

“Heel wat bekende Vlamingen hebben reeds toegezegd hun medewerking te zullen verlenen... hun namen wil men echter nog als verrassing houden. Zeker is dat Gaston Berghmans en Leah Thys niet op het feest zullen ontbreken!” meldde Jacky Lafon ons.

Al sinds 1920 is Yvonneke Verbeeck een begrip in Vlaanderen, er is vrijwel geen enkele Vlaming die haar naam niet kent. Blankenberge is de perfecte locatie voor het feest, Yvonneke stond zelf jarenlang op het podium in het Witte Paard. Dankzij de medewerking van de Vlaamse artiesten wordt het een fantastische variétéshow met heel veel zang, dans, humor en vooral een toffe ambiance als eerbetoon voor ons Yvonneke.

“Er zijn nog enkele plaatsen vrij op de bus. Voor 50 euro brengt de bus je heen en terug en de inkomprijs zit erin verrekend alsook een verzekering.” aldus Frank Martens. “De bus vertrekt om 13u aan De Volle Steenwegh, bij aankomst in Blankenberge zijn de mensen tot 19u vrij. Om 19u komen we samen om feest te vieren in het Witte Paard. Omstreeks 1u30 zou de bus terug moeten aankomen in Asse.”

Wie interesse heeft om mee te gaan kan contact opnemen met De Volle Steenwegh op het nummer 0477/87 00 67 of surfen naar www.devollesteenwegh.be 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 mrt 2009
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief