ASSE/ REGIO - Politiemensen gezocht

C21

ASSE/ REGIO - Politiemensen gezocht

Repro_editiepajot_politie_pivo
Repro Editiepajot.

Ondanks alle inspanningen blijft het moeilijk om kandidaat-politiemensen aan te trekken uit de eigen provincie.  Het provinciebestuur, de stads- en gemeentebesturen alsook de politiezones van Vlaams-Brabant leveren sinds enige jaren in samenwerking met PIVO-Politieschool dan ook een gezamelijke bijdrage om hieraan te verhelpen. 

Het PIVO organiseerde in het verleden in de politieschool al meerdere informatievoormiddagen voor geïnteresseerde kandidaten.  De formule blijkt aan te slaan en wordt elk jaar één maal in het voorjaar en één maal in het najaar hernomen.

Zo wordt de eerstkomende informatievoormiddag georganiseerd op zaterdag 25 april  in de Relegemsestraat 40 in Asse. Geïnteresseerden worden er verwacht om 9u. 

Het programma omvat ondermeer het verschaffen van uitgebreide informatie over de selectieproeven. Studenten van de politieschool laten de aanwezigen kennis maken met de lessen in de school. Specialisten houden zich ter beschikking voor het beantwoorden van persoonlijke vragen. Ook is een rondleiding voorzien en kan er kennis gemaakt worden met de diverse sporttesten.  

PIVO-Politieschool werkt voor dit project nauw samen met de dienst rekrutering en selectie bij de Federale Politie.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 mrt 2009
Godelieve Deschuyffeleer
RE
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief