Groen ASSE trekt met volle lijst naar de kiezer

Groen ASSE trekt met volle lijst naar de kiezer

Image1
1/3e van de lijst
 

Groen Asse zal op 14 oktober voor het eerst sinds de start met een volle kieslijst naar de stembus trekken. Niet alleen een mooie primeur voor de lokale afdeling. In een periode waarin steeds meer partijen verzuchten dat ze onvoldoende mensen kunnen engageren, blijkt de aanpak van de lokale Groenen net wél aanstekelijk.

 

Groen Asse zal op 14 oktober 2018 voor de zevende keer de stem van de kiezer voor zich proberen te winnen. In het verleden gebeurde dit telkens met een gedeeltelijke lijst, of in samenwerking met andere partijen.

 

2018 betekent echter de kentering voor de lokale afdeling van Groen. Er zullen voor het eerst 31 namen prijken op de kieslijst. Opvallend veel jonge mensen ook. Het team dat naar de kiezer trekt is een dynamische mix, van 18 tot 76 jaar: studenten, leerkrachten, beleids- en stafmedewerkers, een buschauffeur, een juriste, een bankbediende,... Uit alle deelgemeenten van Asse en met uiteenlopende achtergronden en interesses. Maar allemaal gaan ze voor “menselijker, eerlijker en gezonder”.

 

Voorzitter Jan De Leeuw is uiteraard in de wolken met deze opsteker. “Het is fantastisch!  Vele jonge mensen zijn bereid om zich voor Groen te engageren. Het bewijst dat Groen een antwoord vormt op de vele  uitdagingen die op lokaal en bovenlokaal vlak  ons te wachten staan. Het is een mooi signaal naar de toekomst toe.”

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 sep 2018
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 28 aug 2019

archief