ASSE - Deense Politiemensen bezoeken Belgë en Zellik

ASSE - Deense Politiemensen bezoeken Belgë en Zellik

Zellik_deense_agenten
40 Deense muzikale politiemensen gaven een concert in Zellik. Ingezonden foto.
 
Denen_1
 
De_organisatoren_
 

Een groep van 40 Deense muzikale politiemensen heeft België bezocht tussen 14 en 16 september. Sommige van die hen zijn lid van IPA – International Police Association, een organisatie van mensen uit de eerste pijler van de maatschappij. Ze hadden een bijzonder verzoek voor IPA Brabant-Brussel.

 

Gezien het om politiemensen gaat, maar ook over muzikanten was hun vraag of ze gratis een concert konden spelen in Brussel of omgeving. De vraag kwam bij de voorzitter van IPA Brabant-Brussel en navraag werd gedaan bij politici en instellingen. Uiteindelijk en dank zij Erik Beunckens  kon de groep zatrerdag een concert  brengen op de markt in Zellik. Onder begeleiding van Michel en Siegfried De mulder konden de mensen hun weg vinden naar Zellik.  

 

Mooie uniformen, aangename mensen, een zonnige voormiddag en een zeer goede performance. Muziek van alle genres, goed gespeeld. De mensen van Zellik waren tevreden. IPA Brabant was tevreden en de Deense muzikale politieband was eveneens tevreden. Voor herhaling vatbaar. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 sep 2018
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 28 aug 2019

archief