Dames BC ASSE/TERNAT klaar voor het nieuwe seizoen

Dames BC ASSE/TERNAT klaar voor het nieuwe seizoen

Dames_a_bcat_18-19
 

Met enkele weken vertraging starten nu ook de dames van Basketbal Club Asse-Ternat aan het seizoen in eerste provinciale. “Door het forfait van Strombeek Beavers op de eerste speeldag en het daaropvolgende vrije weekend werd onze competitiestart wat uitgesteld”, verduidelijkt coach Kris Dée. “Aangezien we er een zeer goede seizoensvoorbereiding hebben opzitten met een quasi altijd complete ploeg mag dit geen excuus zijn om onze start te missen. De nieuwelingen Tine Wynants, Lara Moucheron en Nina Deriemaeker voelen zich al helemaal thuis en zullen door hun ervaring in de landelijke reeksen zeker een meerwaarde zijn.” 

 

Ex-international Katrien Vercauteren maakt ook dit seizoen deel uit van de ploeg en is daarbij ook nog coach van de meisjesploeg van BC Asse-Ternat. “Ik ben niet alleen blij om samen met de andere dames het uithangbord voor het meisjesbasketbal binnen BCAT te kunnen zijn, we merken door de grote instroom ook dat het “B.Cats”-project echt wel begint te leven in de regio”, aldus Vercauteren. 

 

Naast een tweede damesploeg, die dit seizoen in 2de provinciale start, wordt er achter de schermen ook werk gemaakt van een tweede meisjesploeg waardoor de club op schema zit wat betreft de doelstelling van het project, namelijk het heropleven van het meisjes- en damesbasketbal in de Pajotregio. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 sep 2018
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 28 aug 2019

archief