ASSE - Werkgroep Lokale economie en Financiën bereidt steunmaatregelen voor. Verlenging vervaldatum geschenkbon

C21

ASSE - Werkgroep Lokale economie en Financiën bereidt steunmaatregelen voor. Verlenging vervaldatum geschenkbon

Editiepajot-asse-logo-gemeente

De coronacrisis heeft een grote impact op ons sociaal en economisch leven. Heel wat ondernemers worden verplicht om hun winkel of bedrijf tijdelijk te sluiten.
Het gemeentebestuur heeft de intentie om, aanvullend op de federale en Vlaamse maatregelen, acties te ondernemen om burgers, verenigingen en bedrijven te ondersteunen.


Om deze steunmaatregelen en -acties voor te bereiden, werden in de schoot van de gemeenteraad drie werkgroepen opgericht: werkgroep Lokale economie en Financiën, werkgroep Onderwijs en Vrije Tijd en werkgroep Sociale zaken en Welzijn. De werkgroepen bestaan uit vertegenwoordigers van elke politieke fractie, belanghebbenden en administratieve medewerkers. 


Om de Assese ondernemers meer ademruimte te geven en de lokale economie na de heropstart opnieuw leven in te blazen, vond op 22 april de eerste digitale vergadering van de werkgroep Lokale Economie en Financiën plaats. Schepenen Sigrid Goethals en Jan De Backer zaten deze werkgroep voor. 

 

Verlenging vervaldatum geschenkbon

Gezien door de coronacrisis de meeste handels- en horecazaken gesloten zijn, kunnen een deel van de reeds aangekochte gemeentelijke geschenkbonnen niet besteed worden binnen de vervaldatum. De bonnen kunnen op dit moment wel nog gebruikt worden bij bestellingen en afhalingen/leveringen.

 

De geschenkbonnen zijn normaal gezien 1 jaar geldig. De vervaldatum van de geschenkbonnen met aankoopdatum tussen 1 maart 2019 en 1 september 2019 wordt verlengd tot 1 december 2020.

De geschenkbon heeft een waarde van 15, 25 of 50 euro. Je kan hem kopen in het gemeentehuis. De bon is een leuk geschenk voor een speciale gelegenheid of om iemand te bedanken.

Je kan met de geschenkbon bij meer dan 70 handelaars terecht. Je vindt een overzicht van de handelaars op www.asse.be/geschenkbon

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 apr 2020
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 16 okt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief