ASSE – Lady’s Mollem kampioen

C21

ASSE – Lady’s Mollem kampioen

Editiepajot_asse_volleybalclub_lady_s_mollem_foto_steven_walravens
De Lady's zijn kampioen in de reeks van de VLM. Foto: Steven Walravens
 

Het was 18 jaar geleden dat de volleybalploeg “Lady’s Mollem” de kampioenstitel nog eens binnen haalde. Maar al van in hun voorlaatste wedstrijd tegen Set Up Amoras Ternat waren ze zeker van de kampioenstitel 2008-2009. Hun laatste wedstrijd tegen De Vollekes Lot was louter nog een bevestiging van hun overmacht in hun reeks.

Voor Claudine Zaman, Marleen De Smedt en Wiske Schelkens was het hun tweede kampioenstitel. Met het behalen van deze titel besloten de drie anciens om de volley-shoes definitief aan de haak te hangen. Zowel Claudine als Wiske hebber er juist geteld 25 jaar volleybalcompetitie opzitten, alhoewel ze al recreatief volleybal speelden sinds 1980.

Sinds enkele weken vormen VK Mollem en Lady’s Mollem één club. Het ontstaan van Lady’s Mollem loopt een beetje parallel met deze van VK Mollem omdat meestal de beide partners aangesloten waren bij beide clubs.

Op zaterdag 30 en zondag 31 mei staat het 29ste volleybaltornooi op het programma dat plaats heeft in de Gemeentelijke Basisschool van Mollem . Allen daarheen om de plaatselijke volleybaltalenten aan het werk te zien.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 mei 2009
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief