ASSE - Tifogame van start

C21

ASSE - Tifogame van start

Tifogame
 

Komende zomer staat het EK voetbal voor de deur en wordt het voor onze ‘Gouden Generatie’ stilaan het tornooi van de laatste kans op eeuwige roem. Onlosmakelijk verbonden met een EK is een pronostiekje. Staan onze Rode Duivels in juli op de Grote Markt met de beker of worden we opnieuw gedwarsboomd door de Fransen? Het gemeentebestuur heeft alvast iets in petto voor al zijn handelaars en inwoners.

 

In samenwerking met Tifogame voorziet we namelijk een gepersonaliseerd online pronostiekplatform voor elke handelaar van de gemeente. Omdat de lokale economie van de gemeente hard getroffen werd door het coronavirus, lanceert het gemeentebestuur deze actie om de lokale economie te ondersteunen en shoppen voor de inwoners opnieuw aantrekkelijk te maken. 

 

Verschillende handelaars verspreid over de gemeente nemen deel aan de actie en hebben een eigen pronostiek op Tifogame. Ga langs bij de deelnemende handelaars en ontvang een code om deel te nemen. Met de code krijg je toegang tot de pronostiek en kan je meedingen naar de vele fantastische prijzen die te winnen vallen!

 

Daarbovenop heeft de gemeente ook een eigen algemeen klassement waar 250 euro aan geschenkbonnen van Asse te winnen vallen! Bezoek tifogame.be/asse, ontdek welke handelaars er deelnemen en wordt dé voetbalkenner van Asse!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mei 2021
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 feb 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief