ASSE - Hoofdinspecteurs ontvangen diploma

C21

ASSE - Hoofdinspecteurs ontvangen diploma

Editiepajot_asse_pivo_foto_01_roger_mortelmans
Deze 39 inspecteurs slaagden voor de examens van Hoofdinspecteur. Foto Roger Mortelmans.
 
Editiepajot_asse_pivo_02_foto_roger_mortelmans
In naam van de leerlingen dankten Ahmed Chioua Lekhli en Glen Leyers hun lesgevers, begeleiders en mentors. - Foto Roger Mortelmans.
 
Editiepajot_asse_pivo_03_foto_roger_mortelmans
Eén van de inspecteurs neemt, uit handen van de directeur van de politieschool Marc Dillen, zijn diploma van hoofdinspecteur in ontvangst. - Foto Roger Mortelmans.
 

Na een opleiding van ongeveer negen maanden in de politieschool PIVO te Asse kregen tijdens een korte plechtigheid 39 hoofdinspecteurs, vergezeld van familie, hun diploma en dienstidentiteitskaart.

Directeur van de politieschool Marc Dillen drukte op de intensieve leerperiode die de afgestudeerden achter de rug hebben en waarbij de steun van verwanten heel belangrijk is.

De inspanningen van de studenten worden echt naar waarde geschat en de directeur heeft niets dan lof over deze klas afgestudeerden, 39 studenten en allemaal geslaagd is niet zo evident. Het was een zeer positieve klas en gemakkelijk om mee te werken.

Heel belangrijk voor hen is nu samen werken met andere diensten om een veilige en harmonieuze samenleving te creëren.

Ook de afgestudeerden hadden niets dan lof over hun studieperiode. Er was een unieke groepsgeest, one team one dream, de lat werd hoog gelegd, men kan het vergelijken met de Champions League, waar de druk ook altijd hoog is. Maar men wordt er sterker door. Wij staan nu voor een grote uitdaging maar wij zijn er klaar voor. En zoals een nieuwe moderne leider zegt : “Yes we can”.

Ontvingen hun diploma als inspecteur : Eric Baeyens, Tom Braekman, Ahmed Chioua Lekhli, Ilde Coene, Ben Delport, Timmy Flies, Kris Guldentops, Dirk Hemmeryckx, Christoph Heyvaert, Kristof Heyvaert, Tim Huysmans, David Hugaerts, Thierry Jacobs, Glen Leyers, Frank Maes, Michaël Mallants, Luc Oostens, Thierry Puissant, Brenda Renson, Bert Robberechts, An Roofthoofd,   John Scheerlinck, Peter Scholiers, Lieve Schroeven, Tom Somers, Peter Spiliers, Bart Symons, Kurt Van der Aerschot, Hans Vanderveken, Marc Van Dyck, David Van Moll, Jan Van Mulders, Robby Van Waeyenberg, Johan Vergalle, Dominique Verherstraeten,   Ben Verstraeten, Sven Voet, Geertje Willems, Kristof Wollants.

De afgestudeerde inspecteurs zullen ingezet worden in functies bij de lokale en federale politie.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mei 2009
Hilda Renders
Roger Mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief