ASSE - Kruispunt N9 met N47 afgesloten

C21

ASSE - Kruispunt N9 met N47 afgesloten

Werken_wijndruif_asse
 

Vanaf maandagochtend 10 maart tot en met vrijdagavond 14 maart zal de Gentsesteenweg ter hoogte van de Wijndruif worden afgesloten wegens rioleringswerken. Sinds geruime tijd is er een moeilijkere doorgang door de wegeniswerken.

De bussen van De Lijn zullen, in beide richtingen, gebruik maken van een omleiding via de Kelestraat. De bushalte aan Clips verschuift enkele meters richting Aalst. Om de hinder zo veel mogelijk te beperken wordt er voor plaatselijk verkeer een minimale omleiding met beperkte capaciteit ingesteld langs de Kelestraat. Om de Kelestraat in beide richtingen te kunnen gebruiken zullen tijdelijke verkeerslichten aan de Dendermondsesteenweg en de Gentsesteenweg worden geplaatst. De nodige voorzichtigheid is geboden bij het gebruik van de Kelestraat.

In de Notstraat wordt enkel plaatselijk verkeer toegelaten.
 
Het verkeer komende van Aalst wordt omgeleid via Hekelgem, met name via Fosselstraat over Kerkstraat naar Bellestraat. Daar is aansluiting met de E40 richting Brussel (met afrit naar Asse) mogelijk. Een tweede omleiding wordt voorzien via Essene: via Koudenberg naar Ternatsestraat om aldus van Ternat naar Asse te rijden.

Het verkeer vanuit Dendermonde richting Aalst wordt omgeleid via Baardegem. Vanuit Asse naar Aalst kan via de Edingsesteenweg naar Ternat met aansluiting op E40.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 mrt 2008
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief