Tijdens de Transport & Logistics Awards 2022 werd VPD uit ASSE bekroond tot de nieuwe Transporteur van het Jaar

C21

Tijdens de Transport & Logistics Awards 2022 werd VPD uit ASSE bekroond tot de nieuwe Transporteur van het Jaar

Schermafbeelding_2022-04-29_om_18
 
Schermafbeelding_2022-04-29_om_18
 
Schermafbeelding_2022-04-29_om_18
 

Tijdens de Transport & Logistics Awards 2022 werd VPD uit Asse bekroond tot de nieuwe Transporteur van het Jaar. Een bedrijf dat zijn groei heeft gebaseerd op leveringsdiensten met een hoge toegevoegde waarde en een voortrekkersrol inneemt bij het koolstofvrij maken van de transportsector.

Zo is VPD  hun vloot aan het omschakelen naar zero emission voertuigen en investeren ze sinds dit jaar niet meer in voertuigen met een verbrandingsmotor. Reeds 20% van hun vloot zal in 2022 emissievrij zijn en dit bouwen ze verder op naar 80% in 2025 . Het was ook het eerste Belgische transportbedrijf dat zich aansloot voor de nieuwe elektrische Volta Zero-vrachtwagen en het concept van een oplaadhub voor elektrische voertuigen ontwikkelde.

Daarbovenop legt VPD vaker de focus op duurzaamheid & maatschappelijk verantwoord ondernemen waarbij ze  dit continu vertalen naar een milieubewuste bedrijfsvisie. Dit doen ze o.a. door maximaal in te zetten op een groeiend netwerk van strategisch gelegen hubs, waar het huidige aantal vastligt op 8 hubs verspreid over heel België. 

Als partner denken ze maar al te graag mee met hun klanten om innovatieve last mile oplossingen aan te bieden die voldoen aan de verwachtingen van eindklanten en ook nog eens ecologisch verantwoord zijn. Dit vertaalde zich al in mooie klantrelaties met onder andere IKEA, Media Markt, Whirlpool, X2O, Exterioo, Amazon en witgoedmerken zoals Candy, Haier, Siemens, Bosch en Liebherr.

“We zijn bij VPD verheugd dat we dit jaar de titel van ‘Transporteur van het jaar’ mogen dragen! De laatste jaren hebben we binnen VPD een sterke koers gevaren en kenden we een mooie groei met uitbreiding van ons team en nieuwe klanten. 
Het is een huizenhoog cliché, maar daarom niet minder waar. Winnen en verliezen doe je samen. Dus deze trofee is de verdienste van alle VPD medewerkers, onze partners en vooral ook onze klanten die ons hun producten toevertrouwen. 

Hartelijk dank aan iedereen voor hun dagelijkse inzet en het harde werk dat ze steeds met de glimlach doen.” 

Sinds maart 2022 heeft VPD ook de handen in elkaar geslaan met de Franse groep Star Service. Een toetreding die de knowhow en het respectievelijke netwerk van beide bedrijven beoogt.

“Trots op wat we tot nu toe bereikt hebben, en het is nog maar het begin. Bedankt iedereen voor het vertrouwen!” 

– Steven De Bruyn, CEO van VPD.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 apr 2022
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 jun 2024
Marc Colpaert | 03 jun 2024

archief