REGIO - Beleef weer meer in je regio en boek je tickets voor het komende cultuurseizoen vanaf 11 juni

C21

REGIO - Beleef weer meer in je regio en boek je tickets voor het komende cultuurseizoen vanaf 11 juni

Www
 

Nu we ver verlost zijn van de corona mogen we terug meer beleven in onze regio en boek je uw tickets voor het komende cultuurseizoen en dit best vanaf 11 juni. Die tien huizen zijn: CC Westrand, CC De Meent, CC ’t Vondel, CC Coloma, CC De Ploter, GC het koetshuis, GC Warande, GC De Moelie, GC De Boesdaalhoeve en GC Herne. Samen bieden ze een rijk gevulde kalender aan cultuurbeleving: van podium tot vorming en workshops, voor jong en oud.   

Sinds ‘code geel’ kunnen we weer onbeperkt en samen genieten van live cultuur en vrije tijd. Met de campagne Beleef weer meer in je regio hopen we zowel de occasionele passant als de die hard culturo te enthousiasmeren om terug meer cultuur te beleven, in eigen streek. Want voor een rijk gevuld cultuuraanbod hoef je niet ver te zoeken. De programmatoren van de tien cultuur- en gemeenschapscentra in de regio Pajottenland & Zennevallei hebben een gevarieerd aanbod aan theater, dans, film, muziek en humor voor je klaar. Zowel grote namen als startend en lokaal talent krijgen hun plaats op onze podia. Die tien huizen zijn: CC Westrand, CC De Meent, CC ’t Vondel, CC Coloma, CC De Ploter, GC het koetshuis, GC Warande, GC De Moelie, GC De Boesdaalhoeve en GC Herne. 

Samen bieden ze een rijk gevulde kalender aan cultuurbeleving: van podium tot vorming en workshops, voor jong en oud. Op de webstek www.WEZENDER.be bundelen we alvast dat aanbod voor jullie samen, je kan er snuisteren, maar ook rechtstreeks doorklikken naar alle afzonderlijke cultuurhuizen. ‘We Zender‘ is niet alleen de spreektaal voor ‘we zijn klaar’ of ‘we zijn er’ maar uiteraard ook een verwijzing naar ZENDER, de cultuurregio waar vijftien gemeenten in het Pajottenland & de Zennevallei samenwerken rond cultuur. 

Op wezender.be vind je ook de link naar het regioproject ‘KinderStreken’ dat al het familietheater uit de regio bundelt. Door de samenwerking van de familie- en jeugdprogrammatoren kunnen we het jong publiek een heel brede waaier aan jeugdtheater en kindervoorstellingen aanbieden.  

‘Weg van Klassiek’ is een ander streekproduct waarmee we regionaal uitpakken. Voor de liefhebbers voor klassieke muziek en sfeervolle concerten op pittoreske locaties heeft onze regio ook heel wat te bieden. Heb je interesse in dit genre, schrijf je dan zeker in voor de regionieuwsbrief op www.wegvanklassiek.be 

Seizoen 22-23 belooft een jaar te worden van vele nieuwe culturele ontdekkingen, zowel qua aanbod als qua cultuurhuis. Spring dus ook eens binnen bij de cultuurburen en laat je verrassen door de troeven van onze rijke cultuurregio. Ook tijdens de zomermaanden komen de culturele centra met een openluchtaanbod naar buiten. De uitgelezen kans om al wat in de sfeer te komen. Kortom veel te doen, beleven en ontdekken én dat allemaal in de streek!

De ticketverkoop start op zaterdag 11 juni! Wil je zeker zijn van een plaatsje bij die ene onvergetelijke theatervoorstelling, of dat unieke concert? Prik die datum dan al zeker vast in je agenda! De CC’s en GC’s verwelkomen je graag aan de balie of online! 

Alle info op wezender.be 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jun 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 jun 2024
Marc Colpaert | 03 jun 2024

archief