ASSE - Geronimo Stilton op bezoek in Basisschool Vijverbeek

C21

ASSE - Geronimo Stilton op bezoek in Basisschool Vijverbeek

Editiepajot_asse_geronimo_stilton_foto_nathalie
Geronimo Stilton op bezoek bij de vijfdeklassers. Foto Juf Nathalie
 

Het weekblad Humo kwam vorig weekend met een wedstrijd op de proppen: ‘Win een bezoek van Geronimo Stilton’. De vijfdeklassers van Vijverbeek raakten eerder dit schooljaar, na het maken van een boekbespreking, verslaafd aan de avonturen van Geronimo Stilton. Er werden boeken uitgewisseld, gereserveerd in de bib… en nu waagden ze uiteraard hun kans om dit bezoek te winnen. 

Een heel weekend lang werd er gestemd door leerlingen, leerkrachten, ouders, kennissen en familie. Dit tot en met maandag klokslag middernacht. Na even teruggevallen te zijn op de derde plaats, veroverden Basisschool Vijverbeek terug de tweede plaats.

“Het bezoek was giegageitenkaas cool. Geronimo vertelde ons over zijn avonturen, nam ons mee naar Fantasia en beantwoordde al onze vragen. Nadien handtekende hij onze boeken.” licht juf Nathalie van de vijfde klas ons toe.

Met onderstaande tekst en tekening haalden de leerlingen van Vijverbeek de tweede plaats. 

Vijverbeek: Vanaf nu staat Geronimo bij ons in het krijt! 

Sinds kort hebben we een nieuwe leerling op onze school; overal waar je kijkt of loopt, zie je dat gekke en avontuurlijke muisje. Geronimo zingt dan ook uit volle borst ons kwaaklied mee. "Een school waar je echt eens heen moet gaan, waar kinderen op de voorgrond staan. Kikkers kwaken er luid en blij en vanaf nu is Geronimo Stilton erbij... Kom je hier op een dag voorbij, dan kijk je vast met plezier opzij! Piep; de vijfdeklassers Vijverbeek

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 jun 2009
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief