ASSE - Humor met de plaatselijke toneelkring 'Drinken de Goden Duvel'

C21

ASSE - Humor met de plaatselijke toneelkring 'Drinken de Goden Duvel'

A_asse_toneel_3
 
Na ‘Pas op voor de kleine’, in juni dit jaar, staat de plaatselijke toneelkring Vrij en Blij alweer klaar met haar jaarlijkse decemberproductie. En dat humor weer de rode draad is, hoeft niet meer gezegd. Drinken de Goden Duvel? Dat is nog maar de vraag!
 
Een nazomer in de jaren ’90. Het verhaal speelt zich af in het café van het Asses parochiehuis dat uitgebaat wordt door Stella en Cesar. Op een dag komt Theo binnen. Geen enkele stamgast weet wie hij is of waar hij vandaan komt. Maar één ding is zeker: hij drinkt graag een Duvelke. Daarnaast is er een serieuze hoek af, want hij beweert dat hij God is. Zat, zot of God? Wat zal het zijn? Drinken de Goden Duvel? Een dolle komedie van Bruno Timp in de regie van Didier Clabaut. Daar heffen we graag het glas op!
 
Rein Roesems, voorzitter van Vrij & Blij: “’Pas op voor de kleine’ was een uitstel van een uitstel wegens corona. En omdat we niet langer wilden wachten, beslisten we dan maar om dit jaar twee keer te spelen. Ons publiek heeft al genoeg moeten missen tijdens de coronatijd.” En dat het raak zal zijn, hoeft niemand aan te twijfelen. “’Drinken de Goden Duvel’ is een stuk waar we dolle humor combineren met tijdloze en hedendaagse elementen. Iedereen zal zich wel in een bepaald personage herkennen voor bepaalde dingen”, gaat Roesems verder. “Een absolute aanrader voor jong en oud. Iedereen van harte welkom!”
 
Praktisch
 
Cast: Peter Esselens, Rein Roesems, Helga De Smedt, Stijn De Wever, Leen De Buel, Pascale De Ridder, Jurgen Van Der Burght, Robin Van den Bossche, Els Van Ransbeeck, Serge Nicolas, Fien Philippe, Patcy De Ridder, Tibo Oeyen, Johan Vanderhaegen en Marleen Wynant
 
 
Regie: Didier Clabaut, Locatie: CC Asse
 
Speeldata: vrijdag 9/12 om 20u, zaterdag 10/12 om 20u, zondag 11/12 om 15u en maandag 12/12 om 20u. Tickets: https://vrijenblijasse.be/ . Inkom: 12 euro

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 nov 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief